Nije neka novost da su Avonovi lakovi za nokte Nailwear Pro+ izuzetno trajni, jakih pigmenata i brzosušeći. Omjer cijene i kvalitete kod njih je doista savršen i osobno ih obožavam koristiti i za manikuru i za pedikuru

avon amped up pink

Ovog proljeća Avon Nailwear Pro+ lakovi lansirani su u novim pastelnim nijansama, od kojih mi je, iako sam inače ljubiteljica tamnih boja, najljepši Amped Up Pink. Riječ je o prekrasnoj, punoj, ujednačenoj pastelno ružičastoj "candy" nijansi. Ova je boja doista odlična za proljeće i ljeto jer savršeno podiže svaku modnu kombinaciju, posebno kod nas koji smo više monokromatski orijentirani. :)

avon amped up pink

Četkica je relativno uska, ali kompaktna i precizna. Brzo i lako ćete njome nalakirati nokte. Lak je kremast (niti pregust, niti pretekuć) – savršene konzistencije. Ostavlja punu, ujednačenu pastelno ružičastu boju ravnomjerno na ploči nokta – nikamo se ne prelijeva, ne curi, ne macka... Nije ni vodenkast ni proziran pa će vam čak i jedan sloj biti dovoljan, iako je za savršeni jače pigmentirani roza efekt ipak bolje proći po noktu još jednim slojem. Daje lijepi pastelni kremasti učinak, a nije ga potrebno niti prelaziti top coatom za brže sušenje i sjaj (naravno, ako želite, slobodno to učinite, još će bolje izgledati).

avon amped up pink

avon amped up pink

avon amped up pink

Ono što je općepoznato za Avon Nailwear Pro+ lakove jest da se iznimno brzo suše. Niti ovaj nije iznimka. Također, solidno je trajan – izdržat će netaknut i do tjedan dana. Skinut ćete ga lako i brzo, neće se razmuljavati oko kožice nokta niti će ostaviti pigment ili žutilo na ploči nokta. Kako vam se sviđa?

Cijena: 19 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.