Brojni zaljubljenici u Kiehl's napokon su došli na svoje jer ih u samome centru Zagreba, u prepoznatljivome interijeru, očekuju beauty delicije ovoga poznatoga kozmetičkoga brenda...

kiehls centar cvjetni

Nakon više od tri godine na tržištu i sada već četiri dućana u Splitu, Zadru i Zagrebu, Kiehl's Since 1851 otvorio je vrata i u središtu Zagreba. U skladu sa svim Kiehl'sovim oazama, i novootvorena prodavaonica odiše bogatom ljekarničkom tradicijom popularnoga brenda.

kiehls centar cvjetni

Samim ulaskom u jedinstveni prostor, posjetitelji mogu prepoznati dugu povijest i ekscentričan karakter Kiehl'sa, a na ulazu ih zabavlja Kiehl'sov poznati kostur Mr. Bones. Dućan u centru Zagreba razlikuje se po nekoliko elemenata koji se ne mogu naći u ostalim dućanima, poput Feel our formulas kutka gdje posjetitelji mogu isprobati sve proizvode na vlastitoj koži (mogućnost tretmana maskama, isprobavanja pilinga, proizvoda za čišćenje lica, i sl.).

kiehls centar cvjetni

Na dan otvorenja, ispred trgovine održan je Kiehl's Unplugged koncert te je ovaj put publiku uveseljavao Matija Cvek, koji je s dugogodišnjim prijateljima Kiehl’sa, modnom dizajnericom Dianom Viljevac i pjevačicom Ginom Victorijom Damjanović, prerezao vrpcu novog dućana.

kiehls centar cvjetni

Kiehl's je organizirao i malu radionicu presađivanja biljaka u praznu ambalažu želeći osvijestiti posjetitelje o važnosti recikliranja i iskorištavanja plastike u sklopu programa Kiehl’s Made Better.

kiehls centar cvjetni

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.