Vječno pitanje svake plavuše i one koja to želi postati je kako izbjeći žuti podton i kosu učiniti sjajnom i zdravom. Odgovor je u L'Oréal Professionel kolorantima i posebnoj liniji namijenjenoj upravo tim nijansama

serie expert blondifier

Topla plava, boja meda, osunčana, pepaljasta, kokos-plava... Slobodno možemo reći da je 30 nijansi sive dječja igra prema svim divnim blond tonovima koji nikada ne izlaze iz mode. Baš kao što nikada, na žalost, ne prestaju muke kako neutralizirati žute podtonove, kako održati ton od bojenje do bojenje te kako naglasiti sjaj kose. Zato je L'Oréal Professionel osmislio ciljanu novu liniju namijenjenu upravo plavoj kosi.

serie expert blondifier

Linija Série Expert Blondifier namijenjena je kosi s pramenovima, posvijetljenoj i obojenoj blond kosi. Ova linija neutralizira žute podtonove i naglašava sjaj kose za kojim sve plavuše pate. Blondifier njega započinje u frizerskom salonu kolorantima koji neutraliziraju neželjene tonove i naglašavaju sjaj kose, a nastavlja se kod kuće ciljanim preparatima.

Koloranti Cool Blonde, ljubičasti dodatak protiv žutih podtonova za hladne, svijetle blond nijanse; Sun Kissed Blond, neutralizirajući plavi dodatak za tamne blonde nijanse; te Warm Blonde, zlatni dodatak za tople blond nijanse, miješaju se u masku za kosu ili Power Mix njegu, čime se dobiva personalizirana njega plave kose.

serie expert blondifier

Nakon sušenja kose, tretman završava Blonde Bestie njegujućim sprejom za sjaj blond kose, koji je na glasu kao najbolji prijatelj svake plavuše. On štiti od djelovanja izvanjskih štetnih utjecaja, zaglađuje kosu i daje joj zdrav izgled. Također, kao šampon i masku moguće ga je kupiti u L'oreal Professionel salonima.

elf hair salon

Kako u salonu realizirati najnovije trendove frizura i boja kose, savjetuju vam Jelena, Željka i Keti, iz salona Elf Hair

Elf Hair salon
Vrbik 33d
Zagreb
Mob: 098-788-713
Tel: 01/309-7426
http://elf-hair.weebly.com/

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.