Poznati hrvatski dizajner Ivan Alduk ne prestaje oduševljavati svakim svojim novim projektom kojeg predstavlja javnosti, a čini se da će tako biti i s novom kolekcijom i kampanjom za sezonu jesen/zima 2016./17.

ivan alduk i keune

Suradnja modnog brenda ALDUK i KEUNE Akademije traje pune tri godine tijekom kojih je poznati dizajner predstavio desetak modnih kampanja, a kruna prijateljstva i suradnje bio je prošlogodišnji event na kojemu su se okupili brojni suradnici i prijatelji ova dva brenda.

Nova kampanja za aktualnu sezonu je snimljena prošlog vikenda, a u timu koji je radio na kampanji su se našle i dvije međunarodne Keune edukatorice iz Keune akademije - Jasmina Salo i Tea Martina Kraševac Furlan.

ivan alduk i keune

Jednostavna, romantična, pomalo "neuredna" frizura je izvrsno dočarala prirodnu ljepotu mladih manekenki i naglasila cijelu estetiku kampanje koja zorno dočarava zimsko, svježe vrijeme.

ivan alduk i keune

"Nova kolekcija je stilski nastavak moje prepoznatljive estetike, znatno osvježene i kreativno nadopunjene, ali ipak s tipičnim ALDUK rukopisom. Pletivo i vuna za dnevne prigode, a čipka, svila, til i ručne dorade na haljinama za večernje, svečane siutacije, zaokružuju potrebe moderne klijentice, stoga je ova kolekcija iznimno velika i obuhvaća čak 40-ak odjevnih modela. Sretan sam s cijelim procesom stvaranja kampanje i mislim da su se make up i frizura idealno uklopili u čitavu estetiku.", izjavio je Ivan Alduk.

ivan alduk i keune

Svakako, romantične, opuštene i ležerne frizure savršeno dočaravaju prirodnu ženstvenost i effortlessly chic duh prelijepih Aldukovih haljina.

ivan alduk i keune

ivan alduk i keune

Fotografije: Franjo Matković

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.