Philips Lumea, inovativni uređaj za kućno uklanjanje dlačica, koji koristi dokazano učinkovitu IPL svjetlosnu tehnologiju tzv. intenzivno pulsirajuće svjetlo (Intense Pulssed Light - IPL) stigao je u Hrvatsku

philips lumea

Više od 10 godina opsežnih istraživanja i testiranja na više od 2.000 korisnica te suradnja s vodećim dermatolozima omogućili su razvitak Philips Lumea uređaja, koji nudi pouzdan, učinkovit, jednostavan i bezbolan način dugotrajne depilacije.

Inovativna IPL tehnologija osigurava više od 80% manje dlačica već nakon 4 tretmana. Više od 80 % žena koje je isprobalo Lumeu tvrdi da je bolja od ostalih metoda depiliranja .

Philips Lumea koristi Intenzivno Pulsirajuće Svjetlo (IPL), inovativnu tehnologiju koja se koristi u profesionalnim salonima za uljepšavanje. U suradnji s najboljim dermatolozima Philips je ovu tehnologiju preoblikovao tako da je pouzdana i također učinkovita za kućnu uporabu. 'Philips Lumea svojim djelovanjem nježnog pulsiranja svjetla djeluje na korijene dlačica. One na prirodan način ostaju u fazi mirovanja, a njihov rast je onemogućen. IPL tehnologija je inovativan i siguran način za dugotrajno uklanjanje dlačica', objasnila je dr. med. Jelena Jakić, dermatovenerologinja iz Poliklinike Provena.

Na aparatu Philips Lumea možete podesiti intenzitet svjetlosne energije, što omogućava nježnu, no ipak učinkovitu uporabu na različitim tipovima kože: bijeloj, bež, svijetlosmeđoj, smeđoj i tamnosmeđoj. Također se prilagođava različitoj boji dlačica: tamnoplavoj, smeđoj i crnoj.

Bez dodatnih troškova kupovanja žarulja, Philips Lumea omogućava 100.000 (SC2003) ili 80.000 (SC2001) bljeskova na pet podesivih jačina svjetlosne energije.

philips lumea

Zašto je Philips Lumea pravi izbor za svaku ženu na ekskluzivnom predstavljanju održanom u zagrebačkom Millenium loungeu objasnio je Goran Midžić, Sales Manager Philips Adriatic grupe. 'Philips Lumea uređaj ženama ispunjava želju, jer daje slobodu bez neželjenih dlačica i savršeno glatku kožu svaki dan. Ujedno, nudi više za vaš novac, jer za razliku od ostalih proizvoda na tržištu ne skriva dodatne troškove. Pri uporabi Philips Lumea uređaja ne morate kupovati skupu dodatnu opremu, kao što su rezervne žarulje.', izjavio je Midžić.

'Dojmovi su više nego dobri – korištenje uređaja je jednostavno, a uklanjanje dlačica  bezbolno i učinkovito. Kada ste javna osoba, briga o izgledu je dio posla kojim se bavite, a uz Philps Lumeu sada imam jednu obvezu manje. Više ne moram razmišljati kako u već pretrpani raspored 'ugurati' odlazak na depilaciju u kozmetički salon. Sama mogu odabrati dan i vrijeme kada ću se kod kuće ili na putu posvetiti sebi', izjavila je Daniela Trbović, poznata TV voditeljica.

Cijena: Philips Lumea dolazi u dva modela - SC2003/11 (3.799 kn) i Philips Lumea SC200I (2.999 kn).

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.