Za ove blagdane razveselit ćemo vas jednim od najvećih mirisnih hitova u godini koja je na izmaku - prekrasnim Guerlainovim mirisom La Petite Robe Noire! Poput modnog must-havea - male crne haljine u ormaru - ovaj je miris postao nezaobilazni beauty adut mnogih žena koje vole klasične, ali odvažne i moderne parfeme

guerlain la petite robe noire

Tri koje čitateljice na poklon od Guerlaina i Femine.hr dobivaju jedan od najvećih mirisnih hitova 2012. godine, očaravajući miris La Petite Robe Noire, su:

KRISTINA PRESEčKI, ZAGREB

MARIJA MATIć, GORIčAN

MARINA KRISTIčEVIć, DUBROVNIK

Slavna francuska kuća Guerlain najprije je 2009. lansirala ekskluzivnu i limitiranu ediciju mirisa La Petite Robe Noire, da bi u veljači 2011. predstavila i ograničeno izdanje La Petite Robe Noire 2. Početkom 2012., Guerlain se odlučuje ovaj ekskluzivan miris relansirati za široko svjetsko tržište i predstaviti ga cijelom svijetu u moderniziranoj i reinterpretiranoj verziji koju potpisuje poznati Guerlainov parfumer Thierry Wasser.

Miris La Petite Robe Noire koji odsada možete naći i u našim trgovinama, inspiriran je elegancijom i vječnošću male crne haljine kao nezaobilaznog modnog komada svake žene. Miris odiše pariškim šikom i gracioznošću, a njegove note zaokružene su u senzualan, topao i karakteran miris. Miris se otvara razigranim i iskričavim aromama crne višnje, bergamota, crvenog voća i badema. Bugarska i turska ruža vladaju srcem parfema i razvijaju se notama sladića i dimljenog crnog čaja. Sjeme anisa, tonka, vanilija, iris i pačuli tvore bazu.

Bočica La Petite Robe Noire kolekcije predstavlja moderniziranu verziju klasičnih Guerlainovih bočica, posebno ikoničnog mirisa L'Heure Bleue. Ono što je zanimljivo jest da Guerlain nije povezao miris s nekim poznatim licem pa je cijela kampanja temeljena na ilustraciji žene sa šeširom u crnoj haljinici, koju je osmislio poznati umjetnički dvojac Kuntzel&Deygas.

la petite robe noire guerlain

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.