Jedna od najomiljenijih zagrebačkih parfumerija - Parfumerija Lana - proslavila je 25 godina rada i to na najljepši mogući način - otvaranjem luksuznog dodatnog prodajnog dijela u kojem možete pronaći najfinije slavne svjetske niche parfeme

parfumerija lana

Sve Zagrepčanke (a ne samo one), koje ne vole hektičnu atmosferu velikih šoping centara i parfumerija, već preferiraju ugodan ležerni način traganja za beauty poslasticama, godinama ostaju vjerne svojim omiljenim malim oazama ljepote u kojima je atmosfera prijateljska, "domaća", rekli bismo obiteljska. Jedna od najpoznatijih takvih parfumerija je zagrebačka Parfumerija Lana, nedaleko Kvatrića, u ulici Bartola Kašića 8, koja nudi high-end kozmetiku poput Chanela, Diora, Guerlaina, Shiseida, La Prairie, Yvesa Saint Laurenta itd. 

parfumerija lana

parfumerija lana

parfumerija lana

Parfumerija Lana prošlog je tjedna na najljepši mogući način proslavila svoj 25. rođendan, otvorivši poseban luksuzni prodajni dio koji je posvećen niche parfemima. Parfemski će ljubitelji i znalci tamo pronaći kultne mirise brandova kao što su Amouage, Creed, Arquiste, Miller Harris, Annick Goutal, Juliette Has a Gun itd. U ovo blagdansko vrijeme, svi vi koji ste u Zagrebu, prošećite do Lane i udahnite malo njene mirisne i svjetlucave atmosfere.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.