Christian Louboutin uplovio je u beauty vode i lansirao kolekciju lakova za nokte, koja u svjetsku prodaju kreće 6. kolovoza. Očarat će vas opako fetišistički dizajn bočica čiji čep podsjeća na vrtoglave potpetice Louboutinki, ali sigurno nećete ostati ravnodušni niti na nijanse

christian louboutin lakovi za nokte

S obzirom da je navodno priča s crvenim potplatama slavnih Louboutinovih štikli krenla s crvenim lakom za nokte, nije ni čudo da je slavni dizajner cipela ušao u beauty vode i lansirao svoju liniju lakova za nokte. Naime, 1992. pripremajući svoju treću kolekciju, Louboutin je zaključio da potplate štikli ne izgledaju ni najmanje privlačno i zavodljivo pa ih je prelakirao crvenim lakom za nokte koji je stajao na stolu njegove asistentice. Ostalo je povijest.

christian louboutin lakovi za nokte

Od sada, sve ljubiteljice Louboutinki, ali i elegantnih nijansi lakova za nokte, imat će priliku nositi noktiće u Louboutin nijansama. Posebno je očaravajući dizajn bočica, čiji čep izgleda poput ubojitih potplata vrtoglavo visokih štikli s potpisom Christiana Louboutina. Istinski fetiš. U prodaji u svijetu od 6. kolovoza.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.