U nadolazeće blagdansko razdoblje svojoj kosi ćemo posvetiti malo više vremena, kako bismo izabrali idealnu frizuru, koja neće samo odgovarati našem outfitu, već će biti efektivna i jednostavna za izradu

Ako ste se u kreiranje svoje frizure odlučili upustiti bez pomoći frizera, u daljnjem tekstu ćemo vam predstaviti proizvode koji će olakšati njenu izradu te osigurati njezinu postojanost. Važno je napomenuti kako biste trebali obratiti pažnju i kod samog pranja kose. Kako bi frizura bila što postojanija, važno je da ne radimo jake tretmane njege isti dan, jer će oni dodatno otežati kosu, pa će izrada same frizure biti otežana.

keune proizvodi za stiliranje kose

1. Ako ste se odlučili za messy frizuru, proizvod s kojim ne ete pogriješiti je Keune Design Volume Powder. On se može koristiti na svim tipovima kose, osigurat će volumen i teksturu potrebne za kreiranje frizure. Na kosu ga je potrebno nanijeti u malim količinama, prije same izrade željenog stylinga, a frizura koja vam se inače čini kompliciranom - bit će gotova za tren oka.

keune proizvodi za stiliranje kose

2. Za jako kovrčavu frizuru najbolje je upotrijebiti Keune Design Salt Mist, koji se nanosi na kosu prije sušenja. Design Salt Mist sadrži morsku sol koja će dati volumen i učvršćenje, bez da pri tome oteža kosu. Bez obzira imate li ravnu kosu koju je potrebno nakovrčati i dodati volumen ili prirodno kovrčavu kosu, pa je kovrče potrebno samo aktivirati, ovo je proizvod koji će vam osigurati najbolje kovrče. Proizvod sadrži zaštitu od topline i korištenjem fena ili figara kosa neće biti oštećena.

keune proizvodi za stiliranje kose

3. Ako ste za posebnu prigodu izabrali elegantne hollywoodske lokne, potreban vam je Keune Design Mousse Soft – pjena za kosu. Dobit ćete učvršćenje koje je prijeko potrebno kod izrade ove frizure. Design Mousse Soft nanesite na kosu prosušenu ručnikom i zatim sušite kosu fenom. Kreirajte željene lokne pomoću fena i četke ili suhu kosu oblikujte figarom. Proizvod će kosu ostaviti sjajnom, teksturiranom i zaštićenom od topline, a lokne će ostati postojane.

keune proizvodi za stiliranje kose

4. Savršeno ravnu, glatku i podatnu kosu možete postići s Keune Design Straight Creamom. Ovo je proizvod koji će maksimalno olakšati izradu ove frizure na svim tipovima kose i pritom ju zaštititi od topline. Osigurat će vam lagano učvršćenje i sjaj, pa uz njega nije potrebno koristiti niti jedan drugi proizvod. Vaša kosa će biti savršeno ravna, sjajna i podatna.

keune proizvodi za stiliranje kose

5. Za sve kratke kose, za savršen ležeran izgled preporučujem Keune Design Texture Cream koji će kosi dati srednje fleksibilno učvršćenje i teksturu te će kosa biti besprijekorna cijeli dan. Proizvod se može nanositi na kosu prosušenu ručnikom i na suhu kosu, ovisno o željenom krajnjem rezultatu. Za jače učvršćenje i naglašeniju teksturu ovaj proizvod koristite na suhoj kosi, a ako želite neutralniji i prirodniji izgled koristite ga na kosi prosušenoj ručnikom.

Na kraju je potrebno spomenuti još jedan proizvod koji se može koristiti na svim kosama i spomenutim frizurama kao završni styling proizvod. To je Keune Brilliant Gloss Spray koji će ispuniti sva vaša očekivanja kako bi posebno zasjali u blagdansko vrijeme. Sjaj u spreju odgovarat će svakome, pružajući maksimalan sjaj kosi, bez da pritom oteža i najtanju kosu.

keune proizvodi za stiliranje kose

Piše: Tea Martina Kraševac Furlan, Međunarodni Keune edukator
Powered by: Keune

Više informacija potražite na: www.keune.hr
Facebook: Keune Haircosmetics

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.