Nova blagdanska kolekcija Giorgio Armani Beauty, baš kao što njezin naziv kaže: NIGHT LIGHT, igra je svjetlosti i sjene koja u prvi plan stavlja oči. U srcu make up kolekcije je HOLIDAY PALETTE u kojoj se krije 10 sjenila za oči i puderi, te šest novih nijansi ruževa ECSTASY LACQUER

giorgio armani night light

Sjajni veo svjetlosti, blistavi trag: blagdanska kolekcija NIGHT LIGHT zaigrana je oda čarobnoj moći svjetlosti koja oči obavija notom zagonetnosti, ten obasjava blistavim sjajem, a usne boji u vibrantne nijanse. Efekt 'slikanja svjetlošću' omogućuje uistinu fascinantne lookove.

BLAGDANSKA PALETA: FOKUS NA OČIMA

Raskošna BLAGDANSKA PALETA dolazi u prekrasnoj, crnoj lakiranoj kutijici s Armanijevim potpisom izvedenim pomoću tehnike slikanja svjetlošću. U jednom se redu nalazi makeup za oči, a u drugom makeup za postizanje prirodnog izgleda tena s daškom sofisticiranosti.

Prvi red nudi deset biserastih i mat sjenila za oči – pravu simfoniju nijansi u rasponu od bijele do izrazito crne, s međutonovima u bež i smeđoj nijansi. Kontrastne boje kreiraju igru svjetlosti i sjene koja očima daju prirodan, sofisticiran izgled ili efekt mačjih očiju.

giorgio armani night light

Pet biserastih sjenila obavijaju oči intenzivnim svjetlosnim velom boje. Tajna njihovog sjaja krije se u samom srcu formule: više od 50% pigmenata je biserasto, s rasponom nijansi od zlatne, sivo-smeđe do smeđe s prelijevajućim efektom. Upotrebom tehnologije high pearl simplex dobiva se meka i podatna tekstura s baršunastim finišem. Makeup klizi ispod jagodica prstiju i vrlo se jednostavno nanosi.

Pet mat sjenila za oči postupno pojačavaju intenzitet – od blistavo bijele do izrazito crne, s međutonovima u bež i smeđoj nijansi. Zahvaljujući revolucionarnom tehnološkom postignuću tzv. dry matte , klasičnoj mat formuli uz dodatak jedinstvenog sredstva za vezivanje vode, ova sjenila pružaju nevjerojatan osjećaj ugode. Visok udio pigmenata osigurava optimalno prekrivanje. Formula je iznimno meka, s baršunastim finišem.

Drugi red sadrži sve što je potrebno za kreiranje profinjenog i prirodnog tena, prepoznatljivog Armani looka: kompaktni puder, dvije podloge i dvije spužvice za lakše nanošenje. LUMINOUS SILK COMPACT je puder s univerzalnom nijansom i dvostrukom mogućnošću primjene – matira i poboljšava izgled tena za besprijekoran završni rezultat.

Dvije nijanse kremaste podloge MAESTRO FUSION MAKEUP mogu se koristiti za prikrivanje nepravilnosti, konturiranje ili popravke makeupa tijekom dana. HOLIDAY PALETTE dolazi u elegantnoj crnoj vrećici od materijala nalik na brušenu kožu, kao najbolji ženski saveznik za makeup po mjeri u bilo koje doba dana.

giorgio armani night light

ECSTASY LACQUER: ŠEST NOVIH, NEODOLJIVIH NIJANSI

ECSTASY LACQUER predstavlja pravi dragulj suvremene tehnologije – savršenu ravnotežu između sjaja te ugode i hidratacije koju pruža balzam, za jedinstveni izgled usana naglašenih vibrantnim, dugotrajnim nijansama. Formulacija sadrži vodu, boju, glicerin i intenzivne pigmente za besprijekoran izgled usana uz dugotrajan osjećaj ugode.

Cijene:

PALETTE HOLIDAY: 901 hrk
ECSTASY LACQUER HOLIDAY: 267 hrk

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.