Intenzivni pigmenti, prekrasne teksture, osjećaj lakoće (a ujedno postojanosti) i iznimno pristupačne cijene - sve su to odlike koje Catrice kozmetiku čine obljubljenom diljem svijeta. Kada se svemu tome doda još i osvježena ambalaža - dojam koji ovaj kozmetički brand ostavlja u cjelini je doista - sjajan!

catrice kozmetika

Sve ljubiteljice beauty trendova te strastvene „šminkerice", oduševit će vijest da je njemačka kozmetika Catrice osvježila svoj vizualni identitet i ambalažu, te usto svojoj paleti proizvoda dodala niz primamljivih noviteta. Noviteti iz Catricea te njeno cjelokupno novo ruho iznimno su primamljivi i atraktivni. Ako još do sada niste probali Catrice kozmetiku, znajte da ona ima niz prednosti i da su iskustva žena koje je koriste diljem svijeta doista iznenađujuće pozitivna. Imali smo prilike sami isprobati gotovo sve proizvode, i naše se iskustvo poklapa s iskustvima korisnica čije smo komentare analizirali i čitali po svjetskim internetskim beauty forumima i blogovima.

Ono što Catrice čini tako obljubljenom dekorativnom kozmetikom među ženama diljem svijeta su - usklađenost s vodećim trendovima mode i ljepote, intenzivni pigmenti, prekrasne teksture, osjećaj lakoće (a ujedno postojanosti), cool dizajn ambalaže i iznimno pristupačne cijene.

catrice enetr wonderland linija

Za oko nam je posebno zapela nova Catrice kolekcija "Enter Wonderland". Od svibnja 2011., ona se nalazi na policama domaćih trgovina, a njene intenzivne boje i privlačan shimmer daju vašoj mašti slobodu i inspiriraju strast za kozmetikom, trendovima i iznenađenjima. Zašto ne biste bili misteriozni danas, profinjeni sutra?

Što se tiče cijena Catrice kozmetike - one se kreću od npr. 20-ak kuna za lakove za nokte, preko 30-ak kuna za sjenila za oči i sjajila za usne, do 35-40 kn za highlightere i pudere. Catrice možete pronaći u Kozmo drogerijama te lancu trgovina Plodine.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.