Ako ste se ikad zapitali kako je moguće da se Jessica Alba jedan dan pojavi na premijeri filma s polukratkom kosom, a već sljedeći tjedan šeta nekim popularnim turističkim odredištem s dugom i gustom kosom do dna leđa – sad ćemo vam otkriti u čemu je tajna! Ne, to nije napravila njezina kuma vila čarobnim štapićem, već je to postigla uz pomoć jednostavnih i prirodnih ekstenzija za kosu

ekstenzije

Ako i vi želite promijeniti svoj izgled ili možda samo dodati svojoj kosi par centimetara, onda su ekstenzije za kosu najbolje rješenje za vas. Nema više čekanja mjesecima kako bi nam narasla kosa koju smo u nekom naletu ludosti dali odrezati u frizerskom salonu! Mnogo je metoda i načina za stavljanje umetaka u kosu, a vi možete odabrati onaj način koji vam se osobno čini najlakši. Možete izabrati ekstenzije na češljiće, mikroring ekstenzije, samoljepljive ekstenzije ili neke sasvim treće. Ako želite svakodnevno eksperimentirati sa svojom frizurom, onda su ekstenzije na češljiće idealan izbor za vas. Nećete potrošiti puno vremena za postavljanje, a ni novca, jer su takve ekstenzije prilično povoljne. Ni ostali načini nisu prekomplicirani, tako da nećete pogriješiti koji god način izabrali.

Osim metoda postavljanja, ekstenzije se razlikuju i po dužini i boji pramenova. Najbolje je birati one umetke koji su što sličnije vašoj prirodnoj boji kose, kako se ne bi previše isticali. Također, prednost ima i prirodna kosa, jer ona nije toliko osjetljiva kao umjetna kosa te je možete stilizirati po želji kao i svoju vlastitu kosu – peglati ili uvijati, sušiti fenom, pa čak i farbati. Što god poželite.

Kao što vidite, uz ekstenzije više ne trebate posjećivati frizerski salon kako bi vaša kosa izgledala bujno i glamurozno. Možete to postići i sami kod kuće, jer nije nimalo komplicirano. Potrebno je samo imati koju minutu slobodnog vremena i vaša frizura izgledat će kao s reklame. Vaše ekstenzije nitko neće ni primjetiti, jer su idealno stopljene s vašom vlastitom kosom kojoj samo daju bujan i njegovan izgled. Najbolje od svega je što ekstenzije nisu više rezervirane samo za one s dubljim džepom. Sada ih možete i sami nabaviti – preko svog frizera, u nekim specijaliziranim trgovinama, pa čak i najjednostavnije: preko interneta. Više nitko nema razloga plakati za lošom, tankom ili kratkom kosom, jer samo uz par klikova mišem možete dobiti kosu kao iz bajke! Zato ne čekajte više ni trenutka, isprobajte ekstenzije za kosu i zablistajte na svim svečanim događajima, ali i u svakodnevnim prilikama!

ekstenzije

ekstenzije 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.