Natura Siberica prva je ruska kozmetička linija prirodne kozmetike na hrvatskom tržištu. Njezina su posebnost adaptogene sibirske samonikle ljekovite biljke te recepture koje su se koristile još u drevnoj ruskoj tradiciji

natura siberica

Sibirske samonikle ljekovite biljke posjeduju sposobnost prilagođavanja pa pomažu koži da se prilagodi raznim vremenskim uvjetima, a u stanju su revitalizirati i usporiti starenje kože.

U Sibiru biljke ručno beru i prikupljaju lokalna sibirska plemena, a tvrtka Natura Siberica aktivno sudjeluje u očuvanju njihove tradicije. Čistoću sastojaka jamče europski certifikati ECO BIO, ECOCERT i ICEA. Pjena za kupanje novorođenčadi s organskim ekstraktima čička i koprivebranda Natura Sibericaove je godine dobitnik zlatne nagrade na sajmu Natural Products 2013., a brand Natura Siberica 2012. godine proglašen je najboljom organskom zelenom kozmetikom na Međunarodnom sajmu kozmetikeCosmoprof u Bolonji.

Uz proizvode za njegu tijela, lica i kose tu su i anti-age proizvodi te preparati za njegu beba. Natura Siberica, u želji da svoje proizvode učini pristupačnima što većem broju potrošača, posebnu pažnju usmjerava na dobar omjer cijene i kvalitete.

natura siberica

Proizvode Natura Siberica potražite u bio&bio trgovinama, ljekarnama i specijaliziranim trgovinama.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.