Švedski beauty tech prvak ovu je godinu obilježio brojnim uspjesima – proglašen je jednim od top 3 skincare brenda na svijetu, njegovi su uređaji s više 160,200.000 pregleda postali najpopularniji skincare gadgeti na TikToku, a kupci su mu dali i poseban poklon – 5 zvjezdica na Trustpilot platformi. U rođendanskom mjesecu, FOREO je pripremio posebne popuste, a svakog će petka na svojim društvenim mrežama organizirati i live shopping događaj naziva SkinposiTVty

foreo 8 rodjendan iznenadjenja

FOREO, švedski beauty tech brend koji munjevitom brzinom osvaja srca beauty entuzijasta diljem svijeta, ovog tjedna slavi osmi rođendan. Njegov globalni uspjeh potvrdilo je istraživanje Lookfantastic-a koje ga je uvrstilo među top 3 skincare brenda na svijetu, a njegovi su se gadgeti zaradili i laskavu titulu najpopularnijih skincare uređaja na TikToku s više od 160,200.000 pregleda. Osnovao ga je vizionar Filip Sedić, vlasnik više od 200 registriranih patenata, a FOREO od 2013. godine neprestano mijenja i oblikuje beauty industriju - i ne planira se zaustaviti. S jednim FOREO gadgetom prodanim svakih 10 sekundi u 2020. godini, brend je ubrzo postao sinonim za "skincare uređaje", a samo proizvodi iz LUNA linije prodani su u više od 20 milijuna primjeraka. Stoga ne čudi i nevjerojatan podatak s posljednjeg Black Fridayja kad je na foreo.com u samo 24 sata prodano više od 2 milijuna LUNA uređaja, a uz to je tvrtka, usprkos pandemiji prouzročenoj virusom Covid-19, zabilježila porast online prodaje od 30% i preuzela glavnu riječ industrije vodeći je prema jedinoj mogućoj budućnosti – beauty techu. 

 

foreo 8 rodjendan popusti

"Kad smo predstavili naš brend 2013. godine, imali smo revolucionaran proizvod u rukama – i san. Danas je FOREO prisutan u više od 80 zemalja i okuplja više od 3000 zaposlenika, a 30 milijuna kupaca diljem svijeta prepoznaju ga kao lidera industrije i to je svakako nešto što želimo proslaviti povodom našeg rođendana", kaže Boris Trupčević, CEO FOREO-a, i dodaje: "Za rođendan su nam kupci poklonili najvrjedniji poklon, 5 zvjezdica na Trustpilot platformi na kojoj pišu recenzije i dijele svoje dojmove. Mi smo tvrtka koja je usmjerena na kupce i svakodnevno se trudimo proizvesti dugotrajne uređaje vrhunske kvalitete. Naši kupci to prepoznaju i vjeruju nam od početka. Kontaktirali smo stotine njih koji su među prvima kupili naše proizvode da bismo dobili njihovu povratnu informaciju i saznali koriste li ih i dalje. Bilo je zaista uzbudljivo čuti da je naša LUNA postala dio njihovih života i da ih naši proizvodi i dalje savršeno služe nakon 8 godina te da su čisti i lijepi kao novi, s nevjerojatnim trajanjem baterije. Ovo znači da smo uspjeli, ne samo zadovoljiti potrebe naših kupaca, s naglaskom na trajnost i održivost, nego i potaknuti inovacije te poboljšati njihove živote!"

foreo 8 rodjendan iznenadjenja

Vođen inovativnim švedskim DNK-om, FOREO je kreirao prvi silikonski uređaj za čišćenje lica predstavljen 2013. godine, a često ga se opisuje i kao Apple skincare industrije. Danas je LUNA jedan od najčešće kopiranih beauty-tech proizvoda na svijetu, a ne kaže se bez razloga da je kopiranje najiskreniji oblik pohvale. Krajem 2019., brend je neviđenom sudskom presudom na šangajskom sudu za intelektualno vlasništvo dobio 3 milijuna RMB, što predstavlja najveću naknadu za krivotvorenje zbog kršenja dizajnerskih prava donesenu na ovom sudu. Ova velika pobjeda nije samo pojačala želju brenda za borbom protiv krivotvorina nego i poslužila kao primjer drugim tvrtkama koje muči isti problem.

foreo 8 rodjendan iznenadjenja

FOREO nije samo jedan od beauty brendova nego pokretač inovacija i novih tehnologija koje mijenjaju beauty industriju i upravo ga to čini drugačijim. Ovaj premium brend je najpoznatiji po svoja tri proizvoda koja vole i mnoge zvijezde: LUNA 3, UFO 2 i BEAR-u, moćnim, ali praktičnim gadgetima koji sadrže sve što vam treba za intenzivnu i kompletnu skincare rutinu u samo 6 minuta, opisanu u francuskom Vogueu. U osam kratkih godina, tvrtka je s nule došla do multimilijunske zarade, osvojila više od 225 svjetskih nagrada, otvorila futuristički Research and Development centar u Kini sa solarnim panelima, teretanom i dječjim vrtićem, pokrenula 20 novih globalnih središta i ureda na 6 kontinenata te zasjela na tron najpopularnijih skincare brendova na svijetu. 

foreo 8 rodjendan iznenadjenja

FOREO ROĐENDANSKA PONUDA 

S e-commerce live streamom koji bi vjerojatno mogao postati budućnost prodaje, FOREO je svoje kupce odlučio razveseliti live shopping iskustvom naziva SkinposiTVty, u sklopu kojeg će, od 9. srpnja, svakog petka u rođendanskom mjesecu imati live prijenos na svojim društvenim mrežama. Ovo je rođendansko slavlje koje sigurno ne želite propustiti jer će, osim posebnih ponuda na foreo.com i social media izazova, FOREO objaviti behind the scenes materijale u kojima ćete moći vidjeti kako nastaju ovi omiljeni proizvodi, saznati više o povijesti FOREO-a i bolje upoznati brend koji je zauvijek promijenio beauty industriju - a ovo je i savršena prilika da saznate kako koristiti vaše FOREO proizvode na najbolji način. 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.