Profesionalne boje za kosu Advance Techniques sadrže sve potrebno kako bi se stanje oštećene kose popravilo prije bojenja trajnim programom te da bi se osigurala postojanost boje

avon boje za kosu

Kozmetička kuća Avon predstavila je svoju prvu liniju profesionalnih boja za kosu u okviru kolekcije za njegu i oblikovanje kose Advance Techinques. Za ove inovativne sustave za bojenje kose karakteristično je nanošenje u tri jednostavna koraka koji pomlađuju, boje i njeguju kosu, dok je za njihovu postojanost zaslužna tehnologija Lock-in.

Kako se koriste?

Profesionalne boje za kosu Advance Techniques sadrže sve potrebno kako bi se stanje oštećene kose popravilo prije bojenja trajnim programom te da bi se osigurala postojanost boje. Naime, nanošenjem posebnog tretmana polimeri oko kose formiraju zaštitni sloj koji osigurava ravnomjerno raspoređivanje boje, a hidratantni sastojci istovremeno njeguju vlasište. Potom se nanosi krema u boji pomiješana s losionom za razvijanje boje s UV filtrom i kristaliziranim mikropigmentima i smanjenom količinom amonijaka. Kremasta formula omogućava mikropigmentima prodiranje dublje u tkivo kose te pruža jednoliku boju cijelom dužinom i u potpunosti prekriva sijede vlasi. Nakon bojenja nanosi se tretman sa shea maslacem i tehnologijom Lock-in koji vlaži kosu i čini njeno raščešljavanje lakšim. Riječ je zapravo o kombinaciji sastojaka koji tvore poseban vodootporan sloj, time osiguravaju dugotrajnost i postojanost boje, štiteći ju od ispiranja. Tako primjenom Avonove profesionalne boje za kosu Advance Techniques kosa postaje blistava i sjajna te meka i svilenkasta, a boja je postojana.

fergie, avon boje za kosu Inovativnost nove Avonove boje za kosu prepoznala je i pjevačica Fergie, zaštitno lice kolekcije Advance Techniques, koja je nakon bojenja kose nijansom 9.0 izjavila: „Uz profesionalnu boju Advance Techniques i jednostavan sustav bojenja u tri koraka s tretmanom prije bojenja koji štiti kosu, uspjela sam postići savršenu svijetlo plavu nijansu. Moja kosa je glatka, a boja izgleda svježe i sjajno, tako da obožavam biti plavuša! Lijepo je kosu bojiti s povjerenjem.", kaže Fergie.

Lock-in tehnologija

Avonovi stručnjaci tvrde da sjajna, blistava boja započinje zdravom kosom, i stoga su razvili sustav koji kosi uslijed bojenja pruža svu potrebnu njegu. Boju kose je moguće sačuvati i do šest puta dulje uporabom šampona za obojenu kosu Advance Techniques Colour Protection i tretmana Lock-in u usporedbi s tretiranjem kose nakon bojenja samo uobičajenim šamponom. Prednosti profesionalne boje za kosu Advance Techniques uvidjelo je i 96% ispitanih žena koje su se složile da kosu nakon uporabe Avonove boje karakteriziraju bogatija boja te blistaviji i zdraviji izgled.

Nijanse

Profesionalne boje za kosu Advance Techniques dostupne su u 25 plavih, smeđih, crvenih i crnih nijansi, a Avonovi stručnjaci ih preporučuju svim tipovima kose i predlažu nanošenje boje svaka četiri tjedna za postizanje optimalnih rezultata. Boje se mogu kupiti putem Avonovog kataloga u kampanji 12.

Za detaljne informacije i narudžbe posjetite www.avon.hr ili nazovite +385-1-6650-010

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.