Nakon što je na tečajevima svjetskih make up artista naučila tajne vizažističkog posla, make up artistica Ana Ude odlučila je podijeliti ih sa zaljubljenicama u šminku u čakovečkom Hotelu Park

Ana Ude MasterClass

Ne moramo ići s pet kapi parfema u krevet, niti u park s djecom pod punom make up spremom, ali postoje trenuci u kojima želimo zablistati i trebamo pomoć stručnjaka. Ana Ude je među najboljim make up artistima, velika zaljubljenica u svoj posao i, što je jednako važno, izvrsna edukatorica, koja je u čakovečkom Hotelu Park podijelila svoje znanje s 30-ak zaljubljenica u šminku.

Ana Ude MasterClass

Ana je u vizažističkom poslu godinama, prošla je mnoge edukacije najboljih svjetskih make up artista, a nakon dugogodišnje karijere s kistovima odlučila je protekli vikend organizirati svoj prvi MasterClass.

 Ana Ude MasterClass

Najbolje se, naravno, uči kroz praksu, pa je Ana svojim učenicima na tri modela pokazala tri različita make up looka – svečani za posebne prigode, glamurozni za večernje izlaske i dnevni koji nam može popraviti i najtmurniji dan.

 Ana Ude MasterClass

Nakon učenja i druženja, polaznice su dobile certifikat o prisustvovanju MasterClassu, ali i vrijedne darove.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.