Suha, lomljiva, krhka, bez sjaja i živosti – izgleda li upravo tako vaša kosa nakon svake zime? Niske temperature i hladnoća nemilosrdno isušuju i oštećuju kosu, a dolaskom proljeća pojačano je njezino ispadanje te su tragovi oštećenja jasno vidljivi. Umjesto da kosu na proljetnom suncu skrivate, pružite joj prijeko potrebnu njegu

dr organic ulje konoplje

Saveznika za zdravu i lijepu kosu najbolje je potražiti u prirodi, a nevjerojatna moć i snaga krije se upravo u prirodnim uljima koja su dio su njege tijela već stoljećima. Ulje konoplje sve češće se spominje kao dio luksuznih tretmana, a zahvaljujući kombinaciji esencijalnih masnih kiselina koje sadrži često se opisuje kao „najsavršenije uravnoteženo prirodno ulje“. Bogato esencijalnim masnim kiselinama (EFA) i omega-3, 6 i 9 masnim kiselinama koje su ključne za zdrav rast kose ulje konoplje nezamjenjivo je prilikom njege suhe, oštećene i osjetljive kože.

Inspirirani ovim snažno ljekovitim uljem, stručnjaci brenda Dr. Organic, poznatog po holističkom pristupu zdravlju te proizvodima koji su jednako prirodni i organski, razvili su nevjerojatan i učinkovit spasonosni tretman za kosu. Jedinstvena svojstva čudesnog ulja konoplje kombiniraju se s organskim biljnim ekstraktom i sastojkom BaicapilTM, sinergijskom kombinacijom biljnih aktivnih sastojaka. Ovaj patentirani sastojak posjeduje iznimnu učinkovitost u sprečavanju gubitka kose i poboljšanju njezinog rasta u samo tri mjeseca redovite uporabe. Naime, ispitivanje na više od 60 osoba pokazalo je da se kontinuiranom uporabom sastojka BaicapilTM kroz tri mjeseca gustoća kose povećala do 59,3%, a rast kose pospješio do 68,6%.

dr organic ulje konoplje

Dr. Organic Hemp Rescue tretman uključuje Rescue šampon s nježnim čistećim učinkom za zdrav rast kose, Rescue regenerator nezamjenjiv u obnovi oštećene kose, intenzivnu regenerirajuću masku za kosu sa snažnim hidratizirajućim učinkom te pjenu za regeneriranje kose i vlasišta koja stimulira zdrav rast kose. Kombinirajući klinički dokazane blagotvorne učinke sastojka BaicapilTM s organskim uljem konoplje i mnoštvom prirodnih i organskih ekstrakata, Dr. Organic Hemp Rescue spasonosni tretman pomaže u zaustavljanju gubitka kose, stimulira njezin rast i gustoću te daje kosi energiju i štiti je, čineći je prekrasno revitaliziranom i zdravom.

Jedinstvena uniseks formulacija obogaćena organskim uljem konoplje i klinički dokazanim prirodnim biljnim aktivnim sastojcima omogućuje obnovu kose u samo tri koraka. Rezultat? Gušća kosa s debljim vlasima koja djeluje prekrasno hidratizirano i pomlađeno.

Dr. Organic Hemp Oil Rescue formula za zdravu, lijepu i njegovanu kosu:

dr organic ulje konoplje

1. korak: Rescue šampon – svakodnevna uporaba
2. korak: Rescue regenerator – svakodnevna uporaba
Intenzivna regenerirajuća maska za kosu – tjedna uporaba
3. korak: Obnavljajući tretman za kosu i vlasište – svakodnevna uporaba

Više informacija potražite na www.drorganic.hr
Proizvodi su dostupni određenim Muller trgovinama te Bauerfeind prodajnim mjestima.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.