Da je Chanel uvijek drugačiji i samosvojan dokazuje i nova kolekcija make-upa za jesen 2015. Chanel Blue Rhythm kolekcija je u prekrasnim nijansama plave boje, nijansama koje možda ne bismo očekivali za jesenske dane. Ipak, ovi prelijepi elegantni tonovi savršeno će se uklopiti u kombinacije za malo hladnije dane i dati im profinjenu živost

chanel blue rhythm

Chanel za jesen 2015. predstavlja novu kolekciju make-upa, kolekciju nadahunutu šarmom plave boje, nazvanu Blue Rhythm. Bogata paleta plavih tonova našla se u ovoj istančanoj make-up priči - od vrlo svijetle nijanse poput boje osunčanog neba, preko tirkiznih tonova, do elegantnih tamnih nijansi nadahnutih noćnim nebom. Od profinjenih, ali odvažnih, boja lakova za nokte, tuša za oči i maskara u plavim tonovima – Chanel ponovno donosi prekrasnu paletu koja će se naći na wish listi mnogih žena. 

chanel blue rhythm

Unutar kolekcije Blue Rhythm posebno su zanimljivi beauty aduti - tuš i olovke za oči koji će ostati postojani cijeli dan i do sitnih noćnih sati. Za intenzivan efekt na očima tu su sjenila metalik odsjaja Les 4 Ombres, koja su idealna za intenzivan look. Chanel Makeup Creation Studio uz ove je upečatljive nijanse osmislio i proizvod za žene koje više vole neutralniji make-up - prozirno sjajilo koje povećava volumen usana. No nas su posebno osvojili lakovi za nokte - kobaltno plava nijansa sedefastog efekta 681 Fortissimo i kobaltno plava nijansa mat efekta 665 Vibrato. Uživajte u Chanelovom velikom plavetnilu. 

chanel blue rhythm

chanel blue rhythm

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.