Za svježu proljetnu blistavost vašeg lica i ujednačen ten, Chanel je ove sezone lansirao prekrasne pudere te rumenila+pudere u jednom, i to u sklopu mini beauty kolekcije Chanel Les Beiges

chanel les beigesInspirirana omiljenom bojom Coco Chanel – vječno sofisticiranom bež – kolekcija Chanel Les Beiges objedinjuje prekrasne tekuće pudere i kompaktne pudere/rumenila, koji će vašem licu podariti zdravu blistavost.

chanel les beiges

Chanel Les Beiges Healthy Glow fluid tekući je puder svilenkaste mirisne teksture koji ujednačava ten i prekriva nesavršenosti lica, ali je lagan i prozračan poput svile. Idealan je za toplo razdoblje godine jer ne ostavlja težinu na licu, a efikasno prekriva sve male nepravilnosti. Osim toga, ima zaštitni faktor SPF 15 i naći ćete ga u širokom spektru bež nijansi - od onih za jako svijetle tipove kože, do tamnih. 

Chanel Les Beiges Multi Colour paleta kombinacija je kompaktnog pudera, highlightera i rumenila, koja dolazi u profinjenom pakiranju uz praktičnu četkicu i ogledalo – jednim potezom dat će vašem licu blistavost, prekriti nedostatke i dati dašak rumenila.

Cijene:

Chanel Les Beiges Multi Colour paleta: 438 kn
Chanel Les Beiges Healthy Glow fluid: 337 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.