Baby light pramenovi, topla čokolada s bakrenim odsjajem, balayage tehnika gradiranja boje... Za koju god se varijantu odlučite, bit ćete zamijećeni

boja kose 2019

Prema istraživanju Science Dailyja, znanstvenici su analizirali DNK podatke više od 300.000 Europljana te došli do zaključka kako na pigmentaciju kose utječu čak 124 gena. Srećom, pa jednostavne tubice boja za kosu tu biološku zadanost promijene u trenu i, iz sezone u sezonu, možete biti baš sve što poželite – plavuša, crnka, crvenokosa, kestenjasta, s pramenovima ili nekom od otkačenih pastelnih nijansi na glavi.

Ako ipak preferirate ono što vam je majka priroda podarila, imamo za vas dobru vijest – ove sezone naglasak je na prirodnom! Ukratko, osvježite boju i izvucite iz nje najbolje uz pomoć malih trikova sjenčenja, pramenova, preljeva... Hit sezone za ljubitelje plave kose tako će biti baby blonde pramenovi, koji ne smiju izgledati kao izblajhani nego prirodno posvijetljeni. Ovakav baby blonde look izvrsno će izgledati na lobu ili slojevito ošišanoj dugoj kosi.

boja kose 2019

Nešto drugačija varijanta za ljubitelje tamnih izrasta će biti kosa koja je u korijenu tamnija, a što se više bliži dužinama i vrhovima svjetlija. Ovakav izgled je jednako dobar na kosi s prirodnim izrastom ili bojanim ako ga želimo potamniti ili prekriti sijede.

boja kose 2019

Kestenjasto smeđa i boja kave sa zlatnim odsjajem ili zlatnim pramenovima dat će smeđoj boji dodatno osvježenje i sjaj. Ove godine u trendu će biti i boja čokolade s bakrenim odsjajem, dobivena tako da se tamna podloga osvježi bakrenim pramenovima tehnikom balayagea kako bi se postigla toplina te dodatno naglasio sjaj.

boja kose 2019

Ukratko, za koju god se nijansu i tehniku bojenja odlučite, važno je da kosa izgleda zdravo, sjajno i da ima prirodan izgled za kojim će se svatko okrenuti i poželjeti ga.

boja kose 2019

Kako u salonu realizirati najnovije trendove frizura i boja kose, savjetuju vam Jelena, Željka i Keti, iz salona Elf Hair

Elf Hair salon
Vrbik 33d
Zagreb
Mob: 098-788-713
Tel: 01/309-7426
http://elf-hair.weebly.com/

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.