Crystal Beauty Centar proslavio je desetljeće svog postojanja prekrasnom novom lokacijom od čak 100 četvornih metara u kojoj će vas dočekati uvijek ugodna atmosfera, stručno osoblje i najnovije tehnologije kada je ljepota u pitanju

crystal beauty centar nikolina blazic

Odlazak u omiljeni salon, definitivno je više od navike. To je vrijeme koje želimo provesti u miru, opušteno i daleko od obaveza i ubrzanog života. Posebno smo sretni kada na jednome mjestu možemo dobiti sve -  urediti nokte, lice, tijelo, uživati u masaži ili se zauvijek riješiti neželjenih dlačica. Upravo takvo mjesto je zagrebački Crystal Beauty Centar koji je proslavio desetljeće svog postojanja.

crystal beauty centar nikolina blazic

Na prekrasnoj novoj lokaciji od čak 100 četvornih metara proteže se beauty oaza u kojoj će vas dočekati uvijek ugodna atmosfera, stručno osoblje i najnovije tehnologije kada je ljepota u pitanju. Cilj koji je sebi Crystal Beauty Centar zadao još prije 10 godina, bio je objediniti sve što je klijentici potrebno – na jednom mjestu. I to su uspjeli.

crystal beauty centar nikolina blazic

"Dan po dan, mjesec po mjesec i došli smo do okruglih 10 godina postojanja i na to sam izrazito ponosna. Zapravo, ne mogu vjerovati da je već toliko godina prošlo i da su neki od klijenata s nama od početka pa sve do danas. Rasli smo zajedno i na tome im hvala. Ponosna sam na svoj tim, na kvalitetu usluge koju smo gradili i koju se trudimo uvijek imati jer zadovoljan klijent je jedina bitna stvar. Činjenica da smo na tržištu već toliko godina, najveći mi je dokaz uspjeha", kaže Nikolina Blažić, vlasnica salona.

crystal beauty centar nikolina blazic

Sada na novoj adresi nude još više usluga u kojima je moguće uživati, a neke od njih su manikura, pedikura, ugradnja trepavica, tretmane poput Med Contura za oblikovanje tijela, trajnog uklanjanja dlačica, uklanjanja kapilara, kemijskih pilinga, raznih vrsta čišćenja lica i masaža, microneedlinga, lash i brow lifta te mnogih drugih.

crystal beauty centar nikolina blazic

Novi moderan prostor, osvaja na prvu i isprepleten je zlatnim i zemljanim detaljima koji djeluju umirujuće, čisto i oku ugodno, a smjestio se na adresi Dužice 1 u Zagrebu. Više informacija možete pronaći i na službenoj Instagram stanici ili putem službene web stranice.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.