Kompanija ljepote Avon iskoristila je najsuvremenije digitalno proučavanje i umjetnu inteligenciju (AI) kako bi pročitala tisuće komentara potrošača podijeljenih preko interneta i društvenih mreža te otkrila što zaljubljenice u šminku širom svijeta žele u idealnoj maskari

avon true 5 in one lash genius

Nebrojena količina komentara vezanih za ljepotu i šminku svakoga dana osvane na društvenim mrežama. No uzima li itko u obzir te komentare, npr. dok priprema lansiranje novog proizvoda? Kroz razvoj Genius algoritam, ekskluzivni alat za “machine learning” i umjetnu inteligenciju, stvoren u partnerstvu s podatkovno znanstvenom i kreativnom produkcijskom tvrtkom MediaMonks, Avon je prorešetao najveću bazu podataka o ljepoti na svijetu- Internet - kako bi pročitao, filtrirao i obradio tisuće komentara potrošača i rangirao glavne značajke za kojima žude.

Avon ponosno predstavlja prvu maskaru koja odgovara svemu što ste najviše tražili: AvonTrue 5 in One Lash Genius maskara! Svih pet najpoželjnijih prednosti u jednoj maskari - volumen, duljina, razdvajanje, podizanje i intenzivna crna boja.

avon true 5 in one lash genius

„Genius algoritam omogućio nam je razvrstati ogromnu količinu sadržaja koju korisnici sami kreiraju na društvenim mrežama i razumijeti što je to što žene doista žele u maskari. Najvažnije otkriće je da potrošači zapravo ne žele birati između jedne ili druge značajke: 60,97% želi multifunkcionalnost u jednom proizvodu! Volumen i podizanje trepavica nedvojbeno su najtraženije prednosti koje zaljubljenici u ljepotu žele. Svatko traži taj prestižan i neodoljiv izgled trepavica, ali ne žele odustati niti od drugih važnih prednosti, kao što su duljina i dramatična intenzivna crna boja. I znali smo da moramo stvoriti maskaru koja će pružiti sve to, Lash Genius!“ objašnjava James Thompson, Avon CMO.

avon true 5 in one lash genius

Razvijena od strane Avonovog višestruko nagrađivanog znanstvenog tima, AvonTrue 5 in One Lash Genius maskara kombinira Quick Glide Gel formulu maskare prožetu crnim pigmentima za jak i dramatičan nanos i visokotehnološku Smart Control četkicu. Kratka vlakna četkice uz poseban dodatak na vrhu za najmanje trepavice u kutevima oka, brzo i ravnomjerno nanose formulu na trepavice, kako bi se postigao dramatičan višedimenzionalan volumen i produžene, razdvojene i podignute trepavice. Lash Genius također je otporna na mrlje i vodu, pa i na vrućinu i toplinu, tako da provjere u ogledalu tijekom dana stvarno više ne budu potrebne.

avon true 5 in one lash genius

“U toj masi podataka leže odgovori na ono što svaka osoba želi, i to je korijen našeg poslovanja. Zajedničko stvaranje s potrošačima je budućnost, a u Avonu znamo da ih nastavljamo slušati.”, zaključuje Thompson.

Svoju novu maskaru možete potražiti i isprobati u Avon Beauty butiku u Gundulićevoj 34 u Zagrebu.
Ponuda u najnovijem Avon katalogu:
AvonTrue 5 in On Lash Genius maskara, crne ili smeđe nijanse, 45,90kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.