Trend holivudskog glamura i oblikovanih kovrča traje već duži period, ali isto tako zalizane frizure viđaju se i na modnim pistama i na ulicama. Zalizane punđe i repovi na razne načine, favoriti su mnogih žena kako za svakodnevni look tako i za večernje izlaske. No ponekad je teško naći inspiraciju i prilagoditi frizuru svom ukupnom stylingu, stoga vam nudimo par prijedloga za zalizane frizure po svačijem ukusu

Karolina Krupnicki Jurić
Karolina Krupnicki Jurić

L'Oréal Professionnel

Slika 1

Nema sumnje da će ova frizura sa zalizanim repom i pletenicom ostati u modi još neko vrijeme. Kako biste napravili ovu frizuru, nudimo vam nekoliko savjeta. Rep je napravljen nisko na zatiljku i ukrašen pletenicom koja pruža dojam visokog glamura. Kako biste to postigli prvo napravite razdjeljak po sredini. Ako imate kraćih pramenova na prednjem dijelu ostavite ih da padaju za opušten dojam. Kosu zaližite, začešljajte i učvrstite Infinium lakom. Svežite kosu gumicom. Rep podijelite na tri pramena od kojih ćete izraditi pletenicu te je omotati oko repa. Ako želite mokri izgled, na prste stavite Mythic Oil ulje te prođite prstima kroz kosu. Ako imate neposlušnu kosu najbolje ju je ukrotiti pjenom Snow Mousse ili Fix Max gelom za zalizani izgled. Frizuru koja izgleda komplicirano, napravit ćete u svega par koraka.

Slika 2

Za punđu ovakvog stila kosa može biti i svježe oprana, ali najbolji ćete učinak postići ako na neopranu kosu nanesete šampon za suho pranje kao što je Tecni.art Fresh Dust. Ova je frizura idealna za sve prilike, ali nužno je da bude savršeno zaglađena za potpuni dojam. Kako biste to postigli, kosu zagladite Liss Ultime serumom i začešljajte je polučetkom prema natrag te pričvrstite gumicom. Ostatak repa omotajte oko gumice kako biste je prekrili. Ako je kosa neposlušna dodatno je nasprejajte Infinium lakom za kosu. I vaša frizura spremna je za sve prilike.

zalizana kosa, proljeće 2013

Slika 3

Ova frizura savršeno odgovara večernjem izlasku. Najprije kosu podijelite na željeni razdjeljak po sredini ili sa strane, zatim kosi dodajte sjaj Mythic Oil ulje za sjaj obojene kose i nanesite Infinium lak za kontrolu. Kosu začešljajte prema natrag polučetkom. Omotajte kosu gumicom jedanput, a drugi put na pola, na način da je na pola pramena presavinete. Ostatak kose omotajte oko gumice kako biste je prekrili. Vrlo jednostavno ali efektno!

Slika 4

Ravna kosa trend je koji ne prolazi, stoga ako želite ravnu kosu osigurajte da je prilikom peglanja ne oštetite. Preporučamo vam da svog frizera upitate za Steampod uslugu koja će vašu kosu izravnati poštujući vlakno kose. Vlakno kose bit će nahranjeno, a kosa će dobiti nevjerojatan sjaj! Rezultat ravnanja je dugotrajan u odnosu na ravnanje kose sa četkom ili običnim peglama za kosu. Steampod zaglađena kosa idealna je za visoki rep kao na slici. Najprije kosu začešljajte čvrsto polučetkom pri vrhu glave i učvrstite je gumicom. Ostatka repa dodatno zagladite četkom i Steampod serumom za dodatni sjaj i spremni ste za izlazak.

zalizana kosa, proljeće 2013

Ovakve frizure dokaz su da i zalizano može biti izrazito glamurozno, na vama je da odlučite koji vam se stil najviše sviđa i po tome napravite frizuru koja izražava vaš stil i raspoloženje.

L'Oréal Professionnel lajkajte na Facebooku: Facebook INOA i Facebook L'Oréal Professionnel
Pratite i službenu stranicu: INOA

Powered by:
loreal professionnel logo

 

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.