Uvijek ste se pitale kako odabrati, kombinirati i koristiti pravu njegu, s rezultatima koji dugo traju? Odgovor je vrlo jednostavan. Kad se ujutro pogledamo u ogledalo, očekujemo idealnu sliku. Želimo vidjeti čvrstu napetu kožu sa što manje bora, kožu ljupkog sjaja i, naravno, nasmijano lice. U danu koji donosi toliko rutinskih zadataka i poslova, poželimo i pokoju dinamiku, nešto novo i drugačije. Pa… zašto to ne bismo pokušali postići upravo s njegom kože? Sve ostalo će je slijediti!

avon anew rotirajuca njega

Koža igra važnu ulogu u našem životu, a prečesto je preskačemo i ostavljamo za poslije. Na njoj se ocrtavaju sve životne (ne)prilike, a kako sazrijeva, s godinama joj je potrebno sve više pažnje. U kozmetici ne postoji čarobni štapić, kojim ćemo zamahnuti i u jednoj noći riješiti sve što nam se ne sviđa. Kozmetikom kraljuje disciplina, dosljednost i brižnost prema koži.

Kao dugogodišnja edukatorica kozmetičara i terapeuta, uvijek ću naglašavati "nepreskočivu" važnost temeljitog čišćenja lica, kojim ste obavile i više od pola posla. Tek na čistoj koži, serum, krema, ampula, maska i piling mogu učiniti svoje. I, kada to sve svladamo, dosadi nam uvijek isto, zar ne? Koliko ste se puta zapitale dosadi li i koži krema koju svake večeri marljivo nanosite na lice? Čak iako vam ovo nikad nije prošlo mislima, koža se često uz anti-age preparate zasiti aktivnih sastojaka i onaj učinak koji smo željeli postići, izostane. Unijeti dinamiku u njegu kože više nije teško.

Avonova inovacija, prva rotirajuća krema na svijetu, nastala u našem Skincare Institutu u New Yorku, kreirana je za žene koje traže više od svakodnevne njege i ostavit će vas bez daha. U vašoj kupaonici, u vašem domu, na vašoj koži... njega više nikada neće biti ista. Jer sad u ruci imate kremu s dvije faze: svojom smjenom donose dinamiku njezi lica koja koži nikad neće dosaditi!

Prvih tjedan dana Anew Reversalist Dual Effects noćna krema za lice priprema kožu formulom Phytol+ (sastojak na bazi klorofila) koja olakšava regeneraciju kože i predstavlja temelj za drugi tjedan i fazu dva koja sadrži Super Retinol kompleks. Ovakav novi – rotirajući - način noćne njege potiče kožu na prirodne anti-aging procese i osigurava dugotrajne rezultate. Efikasnost je isprobana u trajanju od jedne godine: jedno od rijetkih tako dugih istraživanja dokazalo je da je proces kontinuiran i izrazito vidljiv na koži lica s umanjenim borama i zdravim sjajem.

avon anew rotirajuca njega

Evo kako djeluju pojedine faze:

Formula 1 - Pripremna faza
Fitoli i AHA kiseline pripremaju kožu omekšavajući i vlažeći je. 

Formula 2 - Tretman
Super Retinol kompleks uklanja znakove starenja i potiče izgradnju kolagena zbog čega koža dobiva novi tonus, baršunastu čistoću, smanjuju se bore, linije i tamne mrlje.

Obje faze su noćni tretman i ovo je idealno vrijeme za početak ovakve vrste tretmana jer sunca više nema u intenzivnoj mjeri, a dani su kraći. Iskoristite ih za intenzivnu regeneraciju i oporavak kože tijekm zime. Svaka se faza nanosi jedan tjedan, i onda se zamjenjuje.

Ne propustite pogledati video i poslušati iskustvo korisnica koje su sudjelovale u istraživanju. Vjerujem da ste primijetile razliku u polovini lica koja je primala tretman cijelu godinu i onoj koja nije, posebno na gospođi koja je čak i frizuru mijenjala kako bi prekrila ovaj netretirani dio lica.

Preporučujem svima koji traže dašak dinamike u noćnoj njezi kože. Uživajte i čuvajte kožu. Vratit će vam to za 20-ak godina.

petra kostic, avon

Petra Koštić, Avon Business Trainer
Powered by: Avon

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.