Najvrjednije sastojke za zdravlje i ljepotu dobivamo iz prirode. Ako su proizvodi koje koristimo 100% prirodni naš će nam organizam biti itekako zahvalan. Brendovi koji svoju ekspertizu ulažu u proizvode načinjene od 100% prirodnih sastojaka u moderno su vrijeme posebno vrijedni. Jedan takav je i hrvatski brend Dea Flores, koji je posvećen vrhunskim 100% prirodnim proizvodima za očuvanje zdravlja i ljepote

dea flores

Asortiman tvrtke Dea Flores uključuje 100% prirodna eterična ulja terapeutske kvalitete, zatim hladno prešana biljna ulja iz organskog uzgoja, hidrolate iz organskog uzgoja te dodatke prehrani.

Kako bi svojim kupcima olakšao izbor proizvoda, krajem 2015. lansiran je www.deaflores.com - jedan od najnaprednijih web shopova u Hrvatskoj u segmentu aromaterapije, koji omogućava jednostavnu i brzu kupnju visokokvalitetnih prirodnih proizvoda za njegu lica i tijela, prirodnu pomoć za razne tegobe te prirodne dodatke prehrani. Web shop je koncipiran tako da posjetitelju na jednom mjestu pruži cjelovite informacije o pojedinim eteričnim uljima i načinima njihove primjene.

Jedinstvena koncepcija Dea Flores web shopa pruža mogućnost pretraživanja stranice prema tegobama za koje posjetitelj dobiva konkretna i kompletna rješenja u vidu provjerenih receptura i uputa. Osim toga, svaki proizvod prate i detaljne upute na koji način ga kombinirati s drugim proizvodima, tako da nije potrebno nikakvo predznanje iz aromaterapije. U slučaju da korisnik u bilo kojem trenutku ipak zatreba savjet, na raspolaganju mu je ekipa iskusnih aromaterapeuta kojima se može obratiti putem telefona ili e-maila.

Uza sve ovo, web stranica je obogaćena i blogom na kojem stručnjaci iz Dea Floresa iz tjedna u tjedan pišu stručne savjete o primjeni eteričnih ulja u raznim životnim sferama. (http://deaflores.com/index.php?route=blog/home)

dea flores

Ono što posebno treba istaknuti u ponudi web shopa Dea Flores jest potpuno prirodni novi dodatak prehrani Med Plus (http://deaflores.com/dodaci-prehrani/prirodni-med-plus ), premium cvjetni med s visokim udjelom ulja organskog crnog kima, propolisa i peludi. Ovaj med možete koristiti kod osjećaja umora, iscrpljenosti, malaksalosti, rekonvalescencije, pothranjenosti, čestih infekcija različitog porijekla i menopauze.

"Dea Flores je brend koji je sinonim za kvalitetu i čistoću eteričnih ulja. Naša filozofija temelji se na razumijevanju da je neizmjerno bogatstvo prirode savršena osnova za očuvanje zdravlja i ljepote. Vođeni smo jednostavnom težnjom da, pomoću našeg dvadesetogodišnjeg iskustva, podijelimo znanje o istinskoj moći eteričnih ulja i nevjerojatnim utjecajima koja imaju na terapijskoj razini. Obvezali smo se da ćemo uvijek slijediti načelo najviše, provjerene kvalitete. Za nas to znači da ćemo kupcima kontinuirano pružati 100% čista, prirodna eterična ulja, koja jedino u kompletnom i nepatvorenom obliku imaju istinsku aromaterapijsku vrijednost.", ističu stručnjaci Dea Floresa.

www.deaflores.com

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.