Šiške su veliki trend ove jeseni, a ako ih ne nosite, odvažite se jer one mogu postati efektni dodatak vašoj frizuri ili dobrodošla promjena. Ove sezone nose se u meko oblikovanoj, podatnoj i ženstvenoj varijanti, bez strogih rezova i stiliraju se tako da se spajaju s ostatkom kose te decentno padaju preko čela i uz lice

siske jesen 2017

Šiške pristaju na razne tipove frizura te uz pomoć njih ponekad jednostavna ili vama već dosadna frizura može postati vrlo uzbudljivom i novom. Ako imate dugu kosu koju nipošto ne želite šišati, a žudite za promjenom, odrežite šiške. One se ove sezone ionako nose u blagoj, mekoj verziji, bez strogih geometrijskih rezova.

siske jesen 2017

Sofia Vergara

DUGOJ KOSI savršeno pašu romantične duge lepeze koje možete češljati na stranu ili po sredini, a isto tako možete razmisliti i o klasičnim ravnim šiškama, ne suviše gustima.

POLUDUGIM FRIZURAMA popud boba ili loba pristaju šiške na stranu koje mogu biti duže ili kraće.

Kod popularne PIXIE FRIZURE šiške su blago prebačene na stranu, pa naglašavaju teksturu stepenasto ošišane kose, a isto tako s njima možete usmjeravati stil frizure koji želite nositi.

siske jesen 2017

Penelope Cruz

siske jesen 2017

Emilia Clarke

No, ako se odlučite na ovu promjenu i želite odrezati šiške, morate pripaziti na svoj oblik lica. Bez obzira što je ove jeseni u trendu duga i poluduga kosa s ležernim šiškama, važno je poznavati sebe i svoje želje, a ne samo ono što je IN.

ČETVRTASTOM LICU odgovaraju ravne šiške s punijim stranama ili postepene šiške na stranu.

OKRUGLOM LICU pristaju zaobljene nježne, ali pune šiške ili duge šiške na stranu.

OVALNO LICE za šiške je najzahvalnije. Ovakvom obliku lica pristaju sve dužine i debljine šiški.

siske jesen 2017

Lily Collins

siske jesen 2017

Dakota Johnson

Stoga, odlučite li se za šiške, nemojte ih same rezati pred ogledalom, već se svakako posavjetujte sa svojim frizerom i zatražite stručan savjet, šišanje i stiliranje.

siske jesen 2017

Kako u salonu realizirati najnovije trendove frizura i boja kose, savjetuju vam Jelena, Željka i Keti, iz salona Elf Hair

Elf Hair salon
Vrbik 33d
Zagreb
tel: 01 6198 267

Detalji na: 

Elf Hair salon Facebook
Elf Hair salon Instagram

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.