Sve više žena zabrinuto je za svoju kosu, a ono što ih najviše brine jest oštećenje. U današnje vrijeme imati zdravu kosu je izazov. Zašto? Žene vole izgledati prekrasno, ne kaže se bez veze „za ljepotu se trpi", ali u ovom slučaju kosa trpi. Što je mi više tretiramo i mijenjamo svoje lookove, to ona pokazuje oslabljenu kvalitetu vlasi

Nikolina Bilać
Nikolina Bilać

L'Oréal Professionnel

Bez brige, moje dame, L'Oréal Professionnel je lansirao novu njegu kose za sve stupnjeve oštećenja. Od prirodno oštećene kose, do jako oštećene kose za koju se kaže da joj nema „spasa" osim škara. Pro Fiber protokol započinje u salonu, a nastavljate ga kod kuće, aktivirajući ga proizvodima: šampon, njega i/ili maska, serum i Recharge koji se koristi svako četvrto šamponiranje umjesto njege ili maske. Pro Fiber proizvodi su rangirani u 3 linije za 3 stupnja oštećenja kose, svaka linija ima specifične mirise i boje.

Kome je namijenjena svaka od 3 Pro Fiber linije?

Lakši stupanj oštećenja - ako imate prirodnu kosu, s ton na ton bojom, grubo je četkate, nema sjaja, suha je i bez mekoće, vrhovi su stanjeni, onda ste savršeni za crvenu liniju Pro Fiber Rectify. U toj liniji imamo mirisni koktel citrusa, meda, frangipani cvijeća, vanilije i kokosa.

Srednji stupanj oštećenja - u slučaju da imate bojanu kosu, često koristite alate za oblikovanje, imate ispucane vrhove, gruba je na dodir, boja je nejednaka, imate pramenove s dekolorantom, onda vi spadate u zelenu liniju Pro Fiber Restore. Primamit će vas cvjetni miris šarenice, božura, kardamona, cendra, mlijeka i sandalovine.

Teži stupanj oštećenja - za sve kose koje su globalno svijetljene dekolorantima, kosa koja puca, nema sjaja, boja jako izblijedi, vrhovi su beživotni, namijenjen je ljubičasti Pro Fiber Reconstruct s intezivnim, dubokim mirisom crne vanilije.

pro fiber

Ono što ovaj ritual njege kose čini posebnim i revolucionarnim u 2015. je njegova tehnologija APTYL 100, koja djeluju na površinu kose, obnavlja je, daje joj mekoću i fleksibilnost, također djeluje unutar vlasi gdje ponovno izgrađuje korteks i imamo ojačano vlakno. Ta se tehnologija nalazi i u glavnoj maski za protokol u salonu i Rechargeu za kod kuće (dva proizvoda koja također sadrže miris vanilije, koji ćete osjećati kad je suha kosa i kad je ponovno operete).

Pro Fiber ritual njege neće oduzimati previše vašeg vremena, ali kako biste imali pravu liniju za svoju kosu potrebna je dijagnoza kose koja je jednostavna i učinkovita, radi se od strane certificiranog frizera za Pro Fiber, koji je educiran od strane L'Oréal Professionel brenda. Kreirana su dva alata za tu dijagnozu koju ćete imati priliku isprobati prilikom dolaska u salon na Pro Fiber protokol. Nakon što isprobate proizvode više nećete moći bez njih, a protokol ćete ponavljati svakih 6 tjedana kako biste obnovili kosu s tehnologijom APTIL 100. Pro Fiber možete isprobati isključivo u L'Oréal Professionnel salonima, gdje ćete dobiti profesionalnu uslugu, personaliziranu dijagnozu kose i protokol idealan za vašu kosu i za vaš stupanj oštećenja.

eva green za pro fiber

Vjerujete li da ništa ne traje zauvijek? Sada napokon možete povjerovati da su neke stvari doista trajne jer Pro Fiber profesionalni protokol za obnavljanje i dugotrajnu njegu kose pruža dugotrajne rezultate. Napokon se možete pozdraviti s ispucanim vrhovima. U videu pogledajte kako ritual Pro Fiber njege izgleda u praksi:


L'Oréal Professionnel lajkajte na Facebooku: Facebook INOA i Facebook L'Oréal Professionnel
Pratite i službenu stranicu: INOA

Powered by:
l'oreal professionnel logo novi

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.