Hrvatski proizvod Dr. Stribor kozmetika otkriva tajnu lijepe kože! Najpoznatiji hrvatski fitoaromaterapeut Dr. Stribor Marković, predstavio je novu liniju inovativnih i trajno učinkovitih proizvoda za njegu kože

kozmetika dr. stribor

Nova linija učinkovitih proizvoda za njegu kože koju je osmislio najpoznatiji hrvatski fitoaromaterapeut Stribor Marković u suradnji s Ljekarnama Zagrebačke županije, predstavljena je u prekrasnom ambijentu hotela Westin. 

- Ovo je jedina kozmetička linija koja ne skriva sastojke, čak ni one u najmanjim dozama, već svoju tajnu, temeljenu na dugogodišnjem ljekarničkom iskustvu i modernoj tehnologiji, otkriva svima kako bi uvidjeli sve prednosti prirodne kozmetike. Dr. Stribor kozmetika nije prirodna - ekološka zato sto je to danas pomodno nego zato što je takva kozmetika bolja i zdravija za kožu i zato što su prirodni sastojci u Dr. Stribor kremama stoljećima dokazano učinkoviti u njezi i najproblematičnije kože! - izjavio je dr.sc. Stribor Marković.

kozmetika dr. stribor

kozmetika dr. striborDr. Stribor kozmetiku čini vrhunski asortiman proizvoda koji su spoj dugogodišnjeg ljekarničkog iskustva i moderne tehnologije. Ova prirodna linija kozmetike namjenjena je svakom tipu kože a u njenom sastavu nema sastojaka koji mogu uzrokovati preosjetljivost i naštetiti koži poput parabena. Linija sadrži prirodne sastojke, posjeduje eko certifikate, a proizvodi su cjenovno prilagođeni nezavidnoj ekonomskoj sizuaciji u kojoj danas živimo.

Linija Dr. Stribor kozmetike sastoji se od četri vrhunske kreme. Krema Ruža – argan namjenjena je suhoj koži, Vanilija & naranča idealna je za normalnu kožu dok će SOS krema pomoći izrazito suhoj koži s problemima poput atopijskog dermatitisa. Tu je i balzam Dermaplanta namjenjen zacjeljivanju kože.

kozmetika dr. stribor

U ljekarnama diljem Hrvatske može se pronaći potpuni asortiman vrhunskih proizvoda pomoću kojih možete postići ono što ste oduvijek željeli. Blistavu, zdravu i njegovanu kožu iz snova.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.