Dior Kingdom of Colors s pravom nosi ovo ime - riječ je doista o raskošnom beauty kraljevstvu pulsirajućih intenzivnih boja. Za nadolazeće proljeće, Dior nudi paletu žarkih, vibrantnih nijansi u očaravajućim pakiranjima s Diorovim amblemom koji je modificiran u istinski kraljevski grb

dior kingdom of colors

Nova make-up kolekcija s Diorovim potpisom - Kingdom of Colors - teško će bilo koju zaljubljenicu u beauty proizvode ostaviti ravnodušnom. Proljeće 2015. Dior vidi u bogatim kolorističkim kombinacijama, od toplih koraljnih i narančastih, preko lila i ružičaste, do hladne mente i sivih tonova. Kolekcija ima veselu pop-artističku estetsku notu i posebno će je voljeti žene koje preferiraju odvažne boje na svom licu, ali ipak s dozom nježnosti.

dior kingdom of colors

Glavna zvijezda kolekcije je Kingdom of Colors paleta sjenila za oči, usne i obraze s 10 nijansi (001) - od crne i sive, preko nijansi breskve, do nijansi višnje i koralja. Palete sjenila s kombinacijom od 5 boja naći ćete u dvije varijante 466 House of Greens i 856 House of Pinks - jedna je, dakle, u nježnim tonovima zelene, a druga u nijansama ružičaste. Mono sjenilo 045 - Fairy Grey - je sivkasto-srebrne nježne vilinske boje, savršeno za davanje svjetlosti kapcima i može se koristiti u suhoj i mokroj varijanti. Za rumene obraze, tu je Cherry Glorry rumenilo, intenzivne nijanse između koralja i tople višnje, koje će samo jednim nježnim prelaskom četkice, obrazima dati rumenu ljupkost. Izdvojit ćemo i preslatko pakirani Cheek&Glow, Instant Blushing Rose Tint 001, kremasto sjajilo-rumenilo u jednom, koje daje prekrasan pigment usnama i obrazima.

dior kingdom of colors

dior kingdom of colors

dior kingdom of colors

Lakovi za nokte dolaze u dvije pastelne ružičaste nijanse - 244 Majesty i 294 Lady, te jednoj toploj crvenoj - 660 Glory. Uz njih, naći ćete i rasvjetani zelenkasto-transparentni nadlak - Blossoming Top Coat 001. 

dior kingdom of colors

dior kingdom of colors

U kolekciji se ističe i prekrasna ljubičasta maskara Dior Addict It Lash 982 It Violet, zatim cijela paleta Dior Rouge Baume njegujućih ruževa za usne te nove nježne nijanse Dior Addict Glosseva. Ljubiteljice dugotrajnih i fatalnih olovaka za oči također će doći na svoje jer su tu i novi Diorshow Kholovi za oči.

dior kingdom of colors

Cijene:

Dior Kingdom of Colors 001 Palette: 547 kn
Dior 5 Colors Palette: 429 kn
Dior Mono Fairy Grey sjenilo: 239 kn
Dior Cherry Glory Blush: 339 kn
Dior Cheek&Glow Rose Tint: 285 kn
Dior lakovi za nokte: 183 i 187 kn
Dior Addict maskara It Violet: 238 kn
Dior Addict Glossevi: 219 kn
Dior Rouge Baume ruževi: 256 kn
Diorshow Khol olovke za oči: 176 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.