Zašto bismo raznolikost boja ograničili na cipele, lakove za nokte i odjeću? Promijenite boju kose ovisno o raspoloženju, neka kosa postane vaš modni izričaj. Upoznajte novi trend iz L'Oréal Professionnel - HAIRCHALK - PRVU VODENU TINTU ZA KOSU IZ L'ORÉAL PROFESSIONNEL

hairchalk

L'Oréal Professionnel Hairchalk dolazi u pet hrabrih i tri suptilnije, sofisticiranije nijanse. Linija je inspirirana načinom na koji mijenjamo naše modne dodatke, a ovaj nam proizvod isto omogućuje i kod kose. 8 novih nijansi obuhvaćaju: Sweet Sixteen pink, First Date Violet, Blue Ocean Cruise, Garden Party, Coral Sunset, Bronze Beach, Coffee Break & Black Tie.

hairchalk

Novi trend raznovrsnih boja možemo pronaći na slavnima, u svim modnim časopisima, društvenim mrežama. Kako bi ženama omogućio da izraze svoju osobnost i jedinstvenost L'Oréal Professionnel lansira HAIRCHALK - revolucionarnu vodenu tintu u kombinaciji s polimerima s mikro vlaknom. Ovaj proizvod stvara izrazito tanku ovojnicu koja prianja na vlakno kose i ne preslikava se. Otporan je na styling i vodu, te se izrazito lako odstranjuje. U potpunosti poštuje strukturu kose zbog čega je kosa prirodna na dodir.

hairchalk

Pigmenti derivirani iz šminke prilagođeni su kosi te su vidljivi i na najtamnijim nijansama. Polimeri s mikro vlaknima ograničavaju preslikavanje i osiguravaju boju koja je otporna na vodu, styling proizvode i feniranje. Hairchalk je postojan na kosi, te se lagano ispire u prosjeku nakon 2 šamponiranja ovisno o količini proizvoda koji ste nanijeli na kosu.

Kako nanijeti Hairchalk?

1. Ulijte malu količinu proizvoda u posudicu ili na aplikator za kućnu upotrebu.

2. Nanesite malu količinu proizvoda na suhu kosu.

3. Pročešljajte nakon aplikacije.

4. Ostavite sušiti 30 sekundi do 1 minutu ili osušite fenom.

5. Kako biste odstranili umasirajte šampon u suhu kosu te isperite.

Kako nositi Hairchalk?

Francuske šiške – francuska manikura za vašu kosu.

Dvostruki konjski rep – sofisticirani konjski rep s detaljima koji mu daju „pop štih".

Bubble punđa – tetovaža rađena po mjeri za vašu kosu.

Riblja kost u boji – poznata pletenica s primjesom boje za zaigrani look.

Obrnuti Ombré - žarki Ombré za električni završni učinak.

Preko duge – pramenovi u duginim bojama za fantastičan look.

hairchalk

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.