Ovog proljeća poigrajte se dualitetom nijansi na svojim noktima. Umjesto uobičajene jedne boje, odvažite se na dvije nijanse i tako dinamizirajte svoj look. Od takvih mix&match manikura, najviše nam se sviđaju prijedlozi Lancômea nastali pomoću prekrasnih tonova laka za nokte Vernis In Love

lancome mix and match manikura

Za prave modne i beauty ovisnice, Lancôme nudi dva osnovna kreativna “mix&match” savjeta, koje, naravno, možete varirati te prilagoditi vlastitom ukusu i mašti:

“French Love Manicure”: jednu nijansu laka nanijeti na cijeli nokat, a drugu samo uz rubove, poput delikatnog odraza boje.

“Love Rose Manicure”: glavnu nijansu nanijeti na cijeli nokat, a drugu na vanjske rubove, poput latica koje se nježno naginju prema vrhu nokta.

Ovakve ćete koloritne efekte na svojim noktima postići lako jer Vernis In Love ima odličan patentirani kist - rebrasto udubljenje direktno dovodi lak u središte kista. Produženo i zaobljeno tijelo kista s mekim ravnim dlačicama savršeno slijedi obrise nokta te omogućava nanošenje ujednačenog sloja laka u samo jednom potezu. S obzirom da je kistić tako precizan, omogućuje i nanošenje tanjih linija boje.

Za savršenu "mix&match" manikuru jako je važno da donji sloj laka ostavite da se jako dobro osuši, a onda nanesete drugu željenu nijansu u nekom od predloženih oblika ili prema vlastitoj viziji.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.