Objavljujemo imena 10 čitateljica koje AVON daruje prekrasnim beauty-paketima. U paketu ćete dobiti - revolucionarni Lotus Shield tretman za kroćenje kose + ledeni Hidrokolor Cool Bliss ruž za usne + Supermagnify maskaru + trendi naušnice Bertrade

avon lotus shield tehnologija

Deset čitateljica koje će na svoju kućnu adresu primiti prelijepi beauty-paket s novim proizvodima za njegu i ljepotu iz Avona, su:

SNJEžANA ROSANDIć, SLAVONSKI BROD

JELENA HEMEN, IVANIć-GRAD

MILICA LIBL, SLATINA

RUžICA KLUKOVIć, ZAGREB

ANA KATAVIć, NAšICE

IVA ANTOLOVIC, TENJA

SANDRA PENIC, TENJA

SNJEžANA ŽUPANIć, KRAPINSKE TOPLICE

JASMINKA HOZJAK, PRELOG

GORANA GIORGOLO, KRK

Beauty-paket sadrži:

- revolucionaran Advance Techniques Lotus Shield tretman za kroćenje kose
- ledeni ruž za usne svjetlucavih nijansi Hidrokolor Cool Bliss
- Supermagnify maskaru
- trendi naušnice srebrnih i plavih nijansi

Po prvi puta u svijetu, znanstvenici u Avonovom laboratoriju u Suffernu, u New Yorku, otkrili su način kako da se kosa uspješno bori protiv vlage u zraku. Advance Techniques Lotus Shield, novi revolucionaran tretman za kroćenje kose održava kosu poslušnom i oblikovanom tijekom 3 dana, čak i u uvjetima 97% vlage.

avon lotus shield tretman za kosu, hidrokolor cool bliss ruz, supermagnify maskara

Jedan od mogućih uzroka neposlušne kose je prekomjerno izlaganje vlazi u zraku, što slojeve kutikule može učiniti grubima te ih tijekom vremena oštetiti. Pametna pomoć u borbi protiv neposlušne kose je upotreba silikona koji kontrolira neukrotivu kosu, međutim, ti proizvodi traju samo ograničeno vrijeme. Vi želite izvanredan proizvod koji će ukrotiti kosu i dati vam kontrolu nad njom. Tu se u igru ubacuje novootkrivena tehnologija - Lotus Shield formula.

Oblaže svaku vlas Avonovom patentiranom Lotus Shield formulacijom - vlaga ostaje izvan vlasi... Ako ste izravnali kosu, a vani pada kiša... vaša frizura ostaje ravna! Nema kovrčanja, nema promjena frizure, oblikovanje ostaje savršeno onako kako ste i zamislili! Kosa je podatna i lako se oblikuje čitava 3 dana.

Uz savršenu frizuru, svakako vam trebaju i savršen ruž i maskara. Tu na scenu stupaju hladni ljetni Hidrokolor Cool Bliss ruž za usne laganih i prirodnih, svjetlucavih ružičasto-smeđih nijansi te Supemagnify maskara. Ova maskara ima jedinstvenu pametnu Smooth Operator četkicu s 1000 vlakana, koja doseže i odvaja svaku trepavicu za savršeno definiranje. Maskara sadrži i MagnaSphere balansirajuće čestice koje međusobnim odbijanjem trepavicama daju izniman volumen.

avon bertrade naušnice

Za kompletiranje vašeg idealnog looka, tu su, kao točka na „i", trendi naušnice Bertrade, prozračne i nenametljive, a opet tako profinjene, u nježnim srebrnim i plavičastim nijansama.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.