Efekt zrcala, metalik i kromirani učinak - ovo su glavni trendovi manikure za novu sezonu. Metalik efekt je must-have u modi i ljepoti - nose se metalik plisirane suknje, metalik košulje, cipele... Zlatni ruž za usne je hit jeseni! Niti nokti ne zaostaju za ovim trendom pa se tako nose manikure u glatkim, sjajnim zrcalnim verzijama - u srebrnim, zlatnim, ružičasto-zlatnim i ostalim metalik tonovima

kromirani nokti

Kako realizirati ovaj apsolutni hit jeseni? Za metalik manikuru koristimo poseban tip sitnog praha koji se utrljava u površinu nokta nakon nanošenja željene boje. Prah se utrljava kako bi se dobio staklasti zrcalni finiš. Iako neki saloni to rade na gel manikuri, mi to ne preporučamo, već radimo na trajnom laku. Nakon nanošenja trajnog laka i poliranja sitnim česticama praha, nanosi se nadlak koji će cijelu stvar finiširati.

kromirani nokti

Kromirane manikure možemo realizirati u puno varijanti, ovisno o tome kakve su želje naše klijentice. Također, može se nositi na različitim oblicima nokta - jednako dobro izgleda na kraćim noktima, bademastom obliku, ali i dugim noktima. Ovaka tip nail arta možemo realizirati na french manikuri, kao dvobojne i višebojne nokte, cracker nokte... Svakako, izgledat će odlično na tamnije zimske modne kombinacije i dati malo sjaja sivim hladnim danima.

kromirani nokti

Cijena: 200 kn

josipa nenadic

Trendove manikure za vas svakog mjeseca donosi Josipa Nenadić

Salon Josipa Beauty & Pro
Horvaćanska cesta 31 C, Knežija, Zagreb
Telefon: 3010-816
Mob:  098-184-1756 
Facebook Josipa Beauty & Pro
Instagram Josipa Beauty & Pro

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.