Nova destinacija na zagrebačkoj beauty karti je itStyle makeup. Alessia Fittante, službena vizažistica itStyle makeupa predstavila je posljednje trednove u osmišljavanju dnevnog i večernjeg izgleda. Uz široku paletu make-up proizvoda, redom svih proizvedenih u Italiji, ono što ovaj brend uz dakako visoku kvalitetu čini jedinstvenim jesu i krajnje pristupačne cijene

itstyle makeup

itStyle poznati je talijanski dekorativni kozmetički brend. Dvadeset godina iskustva u razvoju kozmetike razlog su zbog kojeg su trgovine itStyle mjesto na kojem svaka žena nalazi proizvode, boje i nijanse kojim naglašava svoju ljepotu i šarm. Danas je u svijetu otvoreno više od 100 trgovina i 228 samostalnih kozmetičkih kornera. Dekorativna linija kozmetike sastoji se od make up linije i dodataka, linije lakova, mirisa i preparata za profesionalnu njegu. Navedene linije i proizvode predstavila je službena makeup artistica itStyle kozmetike Alessia Fittante koja je za tu priliku osmislila dva izgleda te otkrila makeup trendove nadolazeće ljetne sezone.

itstyle makeup

Ako je itko u svijetu poznat po smislu za modu i općenito ljepotu, onda su to definitivno Talijani koji su i danas na samom vrhu modne industrije. Ne odnosi se to samo na odjeću i besprijekorno stilski izvedenu obuću, već su podjednako dobri i u kozmetičkoj industriji. itStyle kozmetika jedan je od njihovih beauty brendova s dugogodišnjom tradicijom, koji je, na radost brojnih fashionistica, stigao i u Zagreb, u trgovački centar Point. Uz široku paletu make-up proizvoda, redom svih proizvedenih u Italiji, ono što ovaj brend uz dakako visoku kvalitetu čini jedinstvenim jesu i krajnje pristupačne cijene čime ova kozmetika može biti dostupna svima. Misija itStyle kozmetike je pomoći klijenticama u izražavanju vlastite osobnosti, te im omogućiti da na jednostavan način daju svom izgledu prijeko potrebnu svježinu i profinjeni stil.

itstyle makeup

Point Shopping centar, Zagreb

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.