Prošlog je tjedna u zagrebačkoj Jurišićevoj 19, u Rotonda centru, otvoren prvi make-up studio s holističkom koncepcijom. Vlasnica studija je poznata vizažistica Amadea Krajnović, koja je svoje znanje stekla u Učilištu Profokus, a dalje se usavršavala kroz različite tehnike, pohađajući masterclassove i seminare kod međunarodne edukatorice Emeše Bačkai

red lips studio

Ono što je specifično kod Amadee Krajnović jest činjenica da je svoje profesionalno znanje i iskustvo u make up-u povezala sa znanjem i 20-godišnjim iskustvom certificirane energetske terapeutkinje iz alternativne medicine. Tijekom godina rada došla do zaključka da je holizam - cjeloviti pristup ljudskom zdravlju - iznimno važan kako za zdravlje osobe, tako i za osobni razvoj svakog ponaosob, a kojemu je osnova nedjeljivost psihičkog i fizičkog tijela.

red lips studio

Različite metode alternativne medicine kao npr. terapija bojama vrlo je popularna, pa vođena tom metodom klijentice šminka različitim tehnikama, upotrebljavajući intenzivnije boje, a nakon kojih su klijentice zadovoljne svojim izgledom i dobro se osjećaju, što je od posebne važnosti, jer je klijent u centru pozornosti. Vrlo često, njezino znanje i iskustvo pomaže joj da prepozna problem unutarnjeg stanja organizma klijenta i «prevede» poruku koju šalje tijelo, a koja je često jako vidljiva na licu, te pripomaže da se problem riješi na najprihvatljiviji način.

red lips studio

Tihana Harapin Zalepugin

red lips studio

Amadea Krajnović sa Sanjom Pilić

red lips studio

Amadea Krajnović sa svojim modelima

red lips studio

red lips studio

Zaštitni znak vlasnice je crveni ruž, koji svakoj ženi popravlja raspoloženje u bilo kojoj situaciji, a po čemu je studio i dobio naziv RED LIPS. Njezine posjetnice u obliku crvenih ženskih usana već su prepoznatljive u svijetu make-upa u Hrvatskoj. 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.