Objavljujemo imena 5 sretnih čitateljica koje na poklon dobivaju paketiće Dr.Hauschka make-upa, koji uključuju rumenilo + dva sjenila za oči

Pet čitateljica koje dobivaju paketić proizvoda iz Dr.Hauschka linije dekorativne kozmetike (rumenilo te dva sjenila za oči - ružičasto i sivo), su:

1. Davorka Oroši, Karlovac

2. Morana Pleština, Zagreb

3. Marsela Glavina, Lopatinec

4. Ivana Zidar, Zagreb

5. Tihana Vučilovski, Krapina

dr.hauschka sjenila za oci i rumenilo

Linija dekorativne kozmetike Dr.Hauschka Look 2009 nosi nježan i senzualan naziv "Natural Pastels". Otkrijte prelijepe nijanse i poigrajte se blagim tonovima šminke na svom licu!

Kada govorimo o pastelnim bojama ili tonovima, govorimo zapravo o bojama koje sadrže određeni postotak bijele boje. Iako se pastelni tonovi na prvu povezuju sa ženama plave kose, prekrasni se rezultati postižu i kod tamnokosih žena i to zelenim, svijetlo plavim i ružičastim tonovima te poigravanjem zelene olovke i plave maskare. Korištenjem pastelnih tonova do izražaja dolazi prirodna ljepota lica. Ovi se tonovi češće koriste za dnevni look, no s njima se može raditi i trendy smookey eyes, ali u svjetlijoj nijansi (siva).

Prozračno, a glamurozno

Također, pastelni tonovi su odličan izbor za mlade djevojke koje se tek upoznaju s make-upom ili za žene tijekom jeseni i zime, kada koža izgleda najumorije, pa uz pravilnu njegu želimo postići svjež izgled i vratiti tenu živost. Za žene koje uglavnom nose tamne tonove i stroge linije odjeće, pastelni tonovi mogu dati mekoću i toplinu takvom look-u, a i romantični tipovi žena doći će na svoje.

Dekorativna linija Dr.Hauschka Look 2009 izlazi pod nazivom „Natural Pastels". Nove boje Dr.Hauschka „Natural Pastels" sadrže prekrasne preparate dekorativne kozmetike u pastelnim bojama kojima se može oblikovati svjež, a istovremeno nježan i prozračan make-up.

Prirodna paleta za maštovite kombinacije

dr.hauschka natural pastels dekorativna linijaPaleta preparata Natural Pastels obuhvaća: dvije duo olovke, jedno duo rumenilo, četiri solo sjenila i dva ruža za usne.

  • Dva ružičasta tona u Rumenilu Duo osiguravaju prirodan i svjež izgled. Rumenilo se upotrebljava kao idealan završetak savršenog make up-a. Dvije nijanse mogu se kombinirati ili upotrebljavati odvojeno. Da biste istaknuli svoje crte lica nanesite rumenilo izravno na jagodične kosti na ovalno lice ili ispod jagodičnih kostiju ukoliko je vaše lice punije.
  • Sjenila za oči nove kozmetičke linije Dr.Hauschka zasigurno će pobuditi svačiji interes. Boje su međusobno harmonično usklađene. Primamljivi parovi boja uključuju ružičastu i zelenu te plavu i sivu boju. Postoji nebrojeno mnogo drugih kombinacija koje se mogu upotrijebiti da bi se izmijenio izgled - prepustite se mašti.
  • Doživite zavodljivu i svjetlucavu ružičastu boju Ruža za usne 01 na vašim usnama. Profinjena nijansa toga ruža u kombinaciji sa svijetlim sjenilom za oči daje nježan izgled. Svijetla boja Ruža za usne 02 nakon nanošenja na usne pretvara se u tamnu, sofisticiranu boju maline. Odlično se slaže sa svim Sjenilima za oči i Rumenilom Duo.
  • Olovka za oči Duo idealna je višenamjenska olovka. Boja kupine kombinirana s ružičastom bojom Sjenila za oči 01 i svijetlo plavom bojom Sjenila za oči 03 daje dojam svježine. Žarko zelena boja Olovke za oči Duo 02 perfektna je u kombinaciji sa svježom zelenom bojom Sjenila za oči 02 i svijetlo sivim Sjenilom za oči 04.

Pročitajte: Višestruke prednosti prirodne kozmetike

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.