Kérastase je početak 2019. godine odlučio posvetiti odvažnim i snažnim ženama blond kose te je u Orisu – Kući arhitekture ekskluzivno predstavio svoju prvu ljubičastu njegu za sve tipove posvijetljene kose Blond Absolu. Ova revolucionarna linija koja istovremeno njeguje i neutralizira neželjene podtonove kose oduševila je sve okupljene vlasnike Kérastase salona, kao i poznate ljubiteljice te ponosne vlasnice blond kose

kerastase blond absolu

U sklopu predstavljanja linije Blond Absolu održana je revije kose na kojoj su Kérastase Blond Absolu heroine s ponosom pokazale svoju blond nijansu kose. Rita Rumora se odvažila biti „ženstvena“, Nika Matić „divlja“, Dorin Bajzec „sexy“, a Isabella Rakonić se odvažila biti „nježna“. Svaka žena koja se odvaži nositi blond je hrabra, jedinstvena, ženstvena i u trendu, a upravo to su tijekom revije pokazale i naše hrvatske influenserice.

kerastase blond absolu

Inspiriran formulama za njegu kože, Kérastase je stvorio izuzetno jak i moćan kompleks aktivnih sastojaka - hijaluronske kiseline, cvijeta runolista i ljubičastih neutralizatora, koji njeguju i obnavljaju tretiranu blond kosu istovremeno čuvajući postojanost boje. Linija Kérastase Blond Absolu sastoji se od šest proizvoda - dvije komplementarne kupke Bain Lumiére i Bain Ultraviolet, njege u tubi Cicaflash i maske Ultraviolet te seruma Cicaplasme i boostera Cicafibre za regeneraciju kose. Cicafibre je dio personalizirane Fusio Dose usluge ekskluzivno u salonima Kérastase. Kérastase Blond Absolu ljubičastu njegu uzvanicima je predstavila Ana Androšević, L'Oréalova stručna edukatorica za Kérastase.

kerastase blond absolu

„Prvi put kad sam obojila kosu u blond preplavio me osjećaj oduševljenja i poželjela sam da taj osjećaj traje zauvijek. Kao i sve žene s blond ili posvijetljenom kosom shvatila sam koliko je, uz postojanost boje, važna i hidratacija. Blond Absolu prva je linija proizvoda koja snažno hidratizira blond kosu čineći ju mekom i lepršavom. Kérastase već 55 godina brine o kosi svojih klijentica, pruža im luksuznu njegu i iskustvo te sluša njihove potrebe. Novom linijom proizvoda posvećenoj blond kosi to je još jednom i dokazao proslavivši rođendan na najbolji mogući način – usrećivši sve žene koje odvažno nose blond.“, izjavila je Ana Androšević, stručna edukatorica za Kérastase.

kerastase blond absolu

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.