Avon je na hrvatsko tržište lansirao dugoočekivani miris Instinct čije je zaštitno lice očaravajuća holivudska glumica, neukrotive mačkaste ljepote, Megan Fox. Miris spaja žensku nježnost i senzualnost s nepredvidivim i instinktivnim karakterom

avon instinct

Na Avonovom mirisnom partyju predstavljen je novi mirisni hit Instinct - miris za odvažne, neukrotive žene koje se svakodnevno nose s izazovima urbane "džungle" te se, poput divljih mačaka, oslanjaju na svoj instinkt, ne gubeći ništa od senzualnosti i ženstvenosti. 

Prepustite se i vi svom instinktu i oslobodite svoje skrivene želje uz intenzivnu mješavinu sočne karambole, egzotične kamelije i senzualne sandalovine! U ranojesenske dane uđite s prekrasnim novim mirisnim hitom na koži - Avon Instinct, čije je zaštitno lice neodoljiva Megan Fox.

avon instinct
     Kolačići u bojama i uzorcima mirisa Instinct :)

avon instinct
     Zora Bjelousov, glavna urednica portala Femina.hr i beauty blogerica čija su velika strast mirisi, rekla je kako je Instinct lako nosiv i dugotrajan miris, čije se note svježeg bilja, karambole, kamelije i sandalovine savršeno spajaju u aromatičan i iskričav blend. Dodala je kako u posljednje vrijeme Avon puno energije, znanja i inovacija ulaže u sektor mirisa i kako je uvijek ugodno iznenađena Avonovim parfemskim novitetima

Miris su predstavile Lucija Josipović (Avovnova stručnjakinja za PR i oglašavanje za BiH, Hrvatsku i Sloveniju) te Zora Bjelousov, glavna urednica portala Femina.hr i beauty blogerica. 

Opojne note Avonovog mirisa Instinct su:

- gornje: raskošni zeleni tonovi, tropska karambola - moderna bujna svježina vodi vas u zeleni vrt gdje će vaša osjetila dotaknuti kapi rose i zrake sunca.

- srednje: božur i lokvanj, Camellia ScentTrek - jedan od Givaudanovih ekskluzivnih ScentTrek™ sastojaka, latice kamelije otkrivaju zavodljiv miris budeći tjelesne osjećaje iskušenja i želje.

- senzualna sandalovina: daje kremastu, egzotično drvenastu senzaciju, jasan potpis mirisa. Senzualna i meka, sandalovina pruža umirujuć učinak, ostavljajući vas umotane u bogatoj senzualnosti.

avon instinct
     Lucija Josipović, koja vodi PR i oglašavanje Avona za BiH, Hrvatsku te Sloveniju, istaknula je kako Avon ima snažan sektor mirisa te kako su jako ponosni na Instinct kao novi mirisni hit proizvod

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.