ACQUA DI GIOIA slavi ženu i prirodu. Radostan spoj ekstrahiran iz samog srca elemenata prirode. Bijeg u hladne vode, bujnu vegetaciju i topla, zavodljiva zemljišta... ACQUA DI GIOIA Eau Fraîche je svježija, svjetlija i delikatna verzija kultnog mirisa

acqua di gioia eau fraiche

ACQUA DI GIOIA Eau Fraîche pridružuje se svojim prethodnicima ACQUA DI GIOIA Eau de Parfum i intenzivnoj ACQUA DI GIOIA ESSENZI kako bi upotpunila mirisni svemir za savršenu harmoniju.

Rafiniran i sofisticiran, njegove vodene note su pojačane, a njegovi cvjetni akordi prozračni i lepršavi. Cvjetni akord preuzima jasmin spajajući se sa gornjim citrusnim notama grejpa, limuna i mandarine za čisti užitak svježine. Nježna esencija cvijeta Ylang-ylang sljubljuje se u dugotrajni, zemljani poljubac sa toplim notama cedrovine i nježnim mošusom.

ACQUA DI GIOIA Eau Fraîche bočica slijedi isti estetski dizajn kao i ACQUA DI GIOIA: elegantna i moderna interpretacija ženstvenih oblika. Nova boca se igra sa svjetlom i transparentnošću. Posebnost je kap vode naizgled zarobljena u nježnom zelenom staklu.

Cijene:

EDT 50ml: 438 kn
EDT 100ml: 585 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.