U 2012. godini brand Helena Rubinstein slavi 110. godina ljepote! Kao strastvena zagovornica ljepote i očaravajuće moći očiju, 1939. je godine izumila prvu vodootpornu maskaru, a 1958. godine prvu maskaru u automatskoj tubi. Ovim je inovacijama Helena Rubinstein ženama pružila dotad neviđenu moć... Mogućnost privlačenja pogleda jednim treptajem

helena rubinstein lash queen celebration mascara

Tri čitateljice koje dobivaju na poklon slavljeničke maskare Helena Rubinstein Lash Queen Celebration - lansirane u čast 110-godišnjice branda - su:

KATICA DIJANIC, KOSTRENA

JUSTINA MOGUT, SAMOBOR

ANITA LEMO, KAšTEL NOVI

Još od 1902. godine kada je osnovan brand Helena Rubinstein, tvrtka uspješno kombinira strast, smionost te precizan osjećaj za znanost. Kreatorica branda, Helena Rubinstein, bila je prva koja je vjerovala da su znanost i ljepota duboko povezane te je posvetila svoj život težeći perfekciji.

Odlična vizija i smionost su ključne riječi koje brand njeguje i danas, kada slavi svoju odličnost i napredak. U 2012. godini brand Helena Rubinstein slavi 110. godina ljepote! Kao strastvena zagovornica ljepote i očaravajuće moći očiju, 1939. je godine izumila prvu vodootpornu maskaru, a 1958. godine prvu maskaru u automatskoj tubi. Ovim je inovacijama Helena Rubinstein ženama pružila dotad neviđenu moć... Mogućnost privlačenja pogleda jednim treptajem.

Kao istinski ukras na očima, maskara ih naglašava jednako kao što najljepši dragulji ukrašavaju žene. A baš poput dragog kamenja koje je s užitkom sakupljala, gđa. Rubinstein oduvijek je kreirala svoje beauty proizvode poput pravih umjetničkih djela. U skladu s navedenim pristupom, kolekcija Lash Queen ultimativni je odraz strasti koju je Helena Rubinstein gajila prema nakitu i djelima zlatara.

U čast svojoj kreatorici te u znak proslave 110. godina stručnosti na području ljepote, brand lansira Lash Queen Celebration. Laboratoriji Helena Rubinstein po prvi su put ikad u formulu uključili čestice pravog zlata, koje privlače i odražavaju blistavu svjetlost. U kombinaciji s ultra-reflektirajućim sedefom, ove sjajne čestice kroz kontrast osvjetljavaju i naglašavaju crnu nijansu pigmenata.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.