Volimo šminku i volimo kako se s njom bolje osjećamo. Volimo izražavanje, kreativnost i eksperimentiranje. Volimo essence jer nam svojim novitetima svaki put izmami osmijeh na licu. Iz palete proljetnih noviteta, ovaj put izdvajamo puder, maskaru, prozirni Lip filler i lak za nokte. Sve što vam treba za besprijekoran look 

essence darivanje

Dvije čitateljice koje na poklon dobivaju svaka svoj paket essence proljetnih noviteta (paket uključuje Stay All Day tekući puder za lice, I Love Extreme maskaru, Pretty Fast lak za nokte i novi prozirni Lip Filler), su:

JADRANKA MARUŠIĆ, SOLIN

DUBRAVKA ČEMER, KOPRIVNICA

NEVENKA LEBAR, VRATIšINEC

essence darivanje

Kada je riječ o make up kutijicama, tubicama, bojama, jedno je sigurno - nikada ih ne prerastemo i, bez obzira na godine, u svakoj ženi skriva se djevojka koja obožava zablistati. To je u redu i poželjno. A essence zna što će ovoga proljeća biti hit - Stay All Day novi je tekući puder iz essencea koji krasi snažna moć prekrivanja i nevjerojatna dugotrajnost. Ova tekuća podloga ostaje svježa i netaknuta na licu čak do 16 sati. I Love Extreme vodootporna maskara učinit će vaše trepavice  dugima, voluminoznima i tamnima, dok će What the Fake! njegujući gloss pružiti usnama hidrataciju, prekrasan sjaj i punoću. Za kraj, essence Pretty Fast lakovi za nokte imaju prekrasne i trajne pigmente, a njihov je najveći adut što se ekspresno brzo suše. I proljeće može početi u svoj svojoj raskoši! 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.