Punih 19 godina nakon nastanka kultnog mirisa L'Eau d'Issey, svježeg vodeno-cvjetnog parfema kojeg i dan-danas obožavaju sve generacije žena, izašla je nova verzija, s naglašenijom cvjetnom notom - L'Eau d'Issey Florale

l'eau d'issey florale

Od veljače u domaćim parfumerijama možete naći parfem koji doista obara s nogu svojom ljepotom i svježinom, a ujedno savršeno nastavlja prepoznatljiv olfaktivni stil slavnog japanskog dizajnera Isseyja Miyakea. Naime, punih 19 godina nakon prvog izdanja L'Eau d'Issey, predstavljeno je novo izdanje s naglašenijom cvjetnom notom. Ikonska bočica koju je prije 20 godina dizajnirao sam Miyake i koja simbolizira mjesec iznad Eiffelova tornja (gledan iz Miyakeova pariškog stana), ostala je potpuno ista. Samo je promijenila nijansu - dok je prvotna bila ledeno bijela, nova je romantično svijetlo-ružičasta.

Miris L'Eau d'Issey Florale ima dominantne note ruže, ljiljana, mandarine i svijetlog drveta, jer dok je klasični L'Eau d'Issey prizivao  "miris vode na ženskoj koži", Florale se temelji na priči o "mirisu ruže na ženskoj koži". Parfumer koji stoji iza savršene mirisne kombinacije novog Miyakea je Alberto Morillas, koji kaže kako je bio inspiriran ružinim pupoljcima i njihovim svježim cvjetno-zelenim listićima.

Miris je dostupan  u flakonima od 50 i 90 ml edt. No, uz ta pakiranja, na tržište će biti pušteno limitirano izdanje manjeg pakiranja od 25 ml.

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.