Svako godišnje doba u Duranceu obilježavaju novi mirisi i osjećaji koje oni izazivaju, tako su nas i ovog proljeća počastili pomno biranim sastojcima koji bude iz zimskog sna i zovu na radost življenja

durance

Durance je ime brenda nadahnutog prirodom i osjećajem harmonije koji mirisi izazivaju u nama. Nastao 1986. kao plod ljubavi i predanosti dvoje zaljubljenika u prirodu, među poljima lavande koja su zaštitni znak mjesta Grignan u kojem se rodila ideja, danas je jedan od najpoznatijih u svijetu među zaljubljenicima u mirise. Među paletom proizvoda koje ovoga proljeća nudi čarolija iz Provanse možete naći sve za dom i za tijelo. Sastojci su u velikom postotku prirodnog organskom porijekla (95%) te ne sadrže parabene, fenoksitenole, natrij lauret sulfat ni silikone.

durance

Za tijelo su tako predstavili liniju s apsolutom cvijeta naranče iz Sjeverne Afrike, koja u spoju s nerolijem i vanilijom evocira idilična polja naranče koja se beskrajno protežu do svitajućeg sunca. Ovaj miris prisutan je u parfemu i toaletnoj vodici te u losinu za tijelu, sapunu za ruke i blagom njegujućem gelu za tuširanje.

durance

Za osvježenje doma u obliku svijeća, difuzora ili parfema za prostor, po čemu je Durance poznat, očarali su nas, između ostalog, mirisom kolača od maline i ''driftwood'' mirisom, koji neodoljivo podsjeća na umirujuću šetnju uz more u proljetni smiraj dana.

durance

Durance također već godinama njeguje tradiciju spravljanja prekrasnih deterdženata za rublje, posuđe i višenamjenske za sve površine doma. Organska eterična ulja grejpa, kadulje, ružmarina, lavande i cedra spojena su u tekućine koje će dezinficirati dom i oviti ga u miris čistoće.

durance

Ostatak proljetne čarolije otkrijte u mirisnom dućančiću u prizemlju trgovačkog centra Green Gold, Radnička cesta 52, ili na web stranici www.durance.hr.

Cijene:

Svijeća 139 kn/180g/40 sati gorenja
Parfem za prostor 120 kn/100 ml
Gel za tuširanje 98 kn/200 ml
Losion za tijelo 140 kn/250 ml
Sapun za ruke 55 kn/125 g
Parfem 225 kn/50 ml
Toaletna voda 240 kn/100 ml

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.