Hladnoća i grijanje u zatvorenim prostorima isušuje kožu, ona postaje izuzetno suha, gruba i bez sjaja, a nije rijetka ni pojava crvenila, svraba i iritacija. Duge kupke u vrlo toploj vodi, kao i tuširanje vrućom vodom dodatno isušuju kožu. Tada je vrijeme za posebno kreiranu hranjivu njegu: Nuxe Rêve de Miel (franc. San o medu) proizvod s medom namijenjen suhoj i osjetljivoj koži

nuxe darivanje

Tri čitateljice koje na dar dobivaju svaka svoj Rêve de Miel topivi uljni balzam za tijelo s medom, obogaćen esencijalnim lipidima, koji koži osigurava trenutnu i dugotrajnu ugodu, su:

SANJA PAVIć, SATNICA ĐAKOVAčKA

BOJANA PLEćAš KALEBOTA, ZAGREB

LEONA MEDVIDOVIć, SPLIT

nuxe darivanje

Zahvaljujući visokoj koncentraciji hranjivih sastojaka, Nuxe Rêve de Miel topivi uljni balzam za tijelo s medom osigurava učinkovit odgovor na problem intenzivne suhoće kože tijela. Napunjen esencijalnim lipidima (ulje argana i dragocjeno ulje borača) ovaj balzam koži osigurava trenutnu i dugotrajnu ugodu. Njegova svilenkasta tekstura topi se na koži, pretvarajući se tijekom masaže u fino ulje koje slasnim mirisom meda, mimoze i vanilije u potpunosti prekriva kožu. Koža postaje meka i ugodna, bez masnog i ljepljivog osjećaja. Ovaj topivi balzam pruža koži tijela apsolutnu, dugotrajnu 48-satnu udobnost, a koža je:
- Obnovljena x 4
- Nahranjena x 5
- Meka na dodir x 5
- Osjećaj iritacije je nestao kod 100% žena.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.