Nakon uspješnog lansiranja NutraEffects linija za njegu lica, Avon predstavlja najnoviju NutraEffects liniju za njegu tijela: losione i kreme koji će zadovoljiti sve potrebe vaše kože, brzo i efikasno, uz savršenu formulaciju i pravi zagrljaj prirode na vašoj koži!

avon nutraeffects body

Pet minuta dnevno sasvim je dovoljno kako biste se osjećale lijepo i zadovoljno u svojoj koži. Ako razmišljamo o tome što nam je potrebno kako bismo ovo vrijeme posvetile pravoj njezi tijela, svaka od nas imala bi drugačiji odgovor – ali sigurno bismo se složile u jednom: želimo da naša dnevna njega bude efikasna i dugotrajna, a da nam ne oduzima puno vremena! Uvijek u borbi s vremenom, ako znamo što i kako činiti, tih ćemo 5 minuta lakše posvetiti koži, koja ne samo da traži, nego i treba redovnu njegu,

Za to vam je potreban proizvod koji:
- je potpuno testiran na alergije te ga sa sigurnošću možete svakodnevno koristiti
- ne sadrži parabene ni umjetna bojila
- hidratizira i njeguje dugotrajno
- sadrži prirodne sastojek u modernoj delikatnoj formuli, jer volite snagu prirode
- lako je i brzo za nanošenje jer nemate vremena čekati da se u potpunosti apsorbira

avon nutraeffects body

Tri njege za tri tipa kože tijela:

1. Njegovanu je kožu lakše hidratizirati i ne isušuje se brzo. Chia sjemenke idealan su sastojak za hidrataciju kože, zahvaljujući svojim sposobnostima upijanja održavaju hidrataciju i do 48 sati. Otkrijete i sami u najnovijoj Avon NutraEffects Ultimate Moisture liniji za njegu tijela.

2. Ako vam je koža jako suha, koristite bademovo ulje: ono sadrži vitamin A, B i E koji su savršeni antioksidanti. Bademovo ulje učvršćuje kožu i dubinski ju hidratizira te joj tako pomaže da održava prirodnu barijeru protiv vanjskih utjecaja. Avonov NutraEffects Deep Nourishment losion za tijelo bit će vam pravo otkriće.

3. Oštećena koža potražit će olakšanje i njegu u ulju marule koje poboljšava elastičnost kože i obnavlja epidermis (površinu kože), a prisutno je u NutraEffects Intensive Relief liniji za njegu tijela.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.