U prvim toplijim danima nakon zime mnogi od nas posebnu pažnju usmjeravaju na prehranu i detoks… Smišljaju se recepti za dodatnu energiju i sve je podređeno razmišljanju što unosimo u svoj organizam. Zaboravlja se činjenica da je upravo koža naš najveći organ i da bismo njoj trebali posvetiti posebnu pažnju tijekom cijele godine, a posebno u tim predproljetnim i proljetnim danima kada intenzivnije radimo na revitalizaciji. U tome je hrvatski brend luksuzne kozmetike Skinfinity uočio svoju misiju djelovanja te kreirao moćan duo proizvoda upravo za buđenje, revitalizaciju i dubinsku obnovu kože lica - tijekom dana i tijekom noći

skinfinity elicrisia gold

Poznata hrvatska farmaceutkinja Mirela Ilenić, koja svojom stručnošću stoji iza brenda Skinfinity, kao svoju posebnu misiju u kozmetičkom svijetu vidi upravo kreiranje proizvoda na bazi vrhunskih probranih sastojaka, kojima se kožu hrani i hidratizira. Mirela je stoga, spajajući tradicionalne recepture i inovativnost pripreme i pakiranja, kreirala Elicrisia Gold liniju usmjerenu na njegu kože lica.

Elicrisia Gold krema dolazi kao dnevna i noćna, a omogućuje koži zaštitu, hidrataciju i dubinsku obnovu. Smilje, hijaluronska kiselina te koloidno zlato čine glavnu bazu sirovina uz hladno prešana ulja, čime zrela koža postaje elastična i zdrava. Korištenjem Elicrisia Gold kreme postiže se pozitivan učinak sužavanja pora, ali ne i njihovo začepljivanje. Posebna inovativnost u kreiranju proizvoda nije samo u korištenju tzv. nano zlata, već i u pakiranju tj. u upotrebi na potisak čime se spriječava kontaminacija tj. postiže stabilnost proizvoda.

Skinfinity Elicrisia Gold Hidratantna dnevna krema s 24-karatnim zlatom i eteričnim uljem smilja namijenjena zreloj koži. Bogata je karotenoidima, fitoskvalanom, uljem ploda divlje ruže i hijaluronskom kiselinom. Koži danju osigurava sve potrebne egenerativne fitonutrijente i neutralizatore slobodnih radikala, kao i prijeko potrebnu hidrataciju. Usporava ubrzano starenje kože te pojavu bora, gubitak vlage i elastičnosti. Koži vraća mladenačku elastičnost, glatkoću i mekoću.

skinfinity elicrisia gold

Iz Skinfinity tima poručuju da “svaka koža ima svoj ego”, stoga su proizvodi vrhunske kvalitete, duboko promišljeni kako sastavom tako i pakiranjem čime se brend visoko izdvaja među hrvatskim proizvođačima kozmetike.

Starenje se ne može zaustaviti, ali koža može biti kvalitetno njegovana i zdrava bez obzira na godine. Brojni su vanjski uvjeti na koje ne možemo utjecati, ali zato upravo vrhunskom Elicrisia Gold kremom za noć koži se pružaju najvažniji elementi za njezinu najintezivniju regeneraciju upravo tijekom spavanja. Dnevna krema Elicrisia Gold koži daje zaštitu i pruža bezbrižno udovoljavanje tempu privatnih i poslovnih obveza. Zdrava i blistava koža je bezvremenski trend, a Elicrisia Gold linija koja se sastoji od dnevne i noćne kreme bez parabena, prerađenih ulja, sumnjivih konzervansa, pružit će vam upravo to.

skinfinity elicrisia gold

Za sve detaljne informacije:

Mail: boutique@skinfinity.hr 
Tel: 01-5628-126

https://skinfinity.hr
Skinfinity Facebook
Skinfinity Instagram

Skinifinity Boutique, Tkalčićeva 80, Zagreb

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.