Započeti dan šminkanjem nezaobilazan je dio jutarnje rutine, no završiti ga temeljitim čišćenjem daleko je bitnije za zdravlje i odmor vaše kože. Nova linija Nivea MicellAIR Rose water temeljito će očistiti kožu bez isušivanja i dokazati vam da je ružina vodica prirodni sastojak koji može zaista sve

nivea micellair rose water

Simbolične poruke koje ruže prenose sigurno su vam poznate, ali koliko znate o ljekovitoj ružinoj vodici koja se od davnina koristi kao prirodni tonik koji osvježava kožu, čini ju mekom i hidratiziranom? Koristila ju je Kleopatra, Cezar se kupao u njoj, a u Indiji se i danas smatra osnovnim kozmetičkim preparatom. Nivea će vam ispričati priču o ovom dragocjenom sastojku koji ima antibakterijsku, njegujuću i mirisnu moć. Očistite svoje lice MicellAIR Rose water micelarnom vodom koja će zahvaljujući svojoj formuli s njegujućom ružinom vodicom ukloniti vodootpornu šminku s vašeg lica i učiniti je čistom, mekom i glatkom.

nivea micellair rose water

Za zdrav izgled vaše kože pobrinut će se i Nivea MicellAIR Rose water gel za umivanje koji djeluje kao magnet za vodootpornu šminku i prljavštinu na vašem licu i usnama. Djelotvorne i praktične za svaku situaciju, Nivea MicellAIR Rose water micelarne maramice natopljene ružinom vodicom nježno će ukloniti šminku s vašeg lica bez trljanja ili ispiranja i ujedno ga tonirati, dok će Nivea MicellAIR Rose water micelarna voda s ružinom vodicom dubinski očistiti vašu kožu bez isušivanja. 

Cijene:
Nivea MicellAIR Rose water micelarna voda; 49,90 kn
Nivea MicellAIR Rose water micelarni gel za umivanje; 44,90 kn
Nivea MicellAIR Rose water micelarne maramice; 26,90 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.