Vjerovali ili ne, kosa stari. Nasreću, taj se proces može usporiti koristite li odgovarajuće proizvode za njegu. Dove predstavlja liniju za njegu kose koja ne poznaje godine. Dapače, vaša kosa s godinama može biti sjajna, raskošna i lijepa uz pomoć Advanced Hair linije koja pruža uravnoteženu njegu

dove advance hair

Baš poput kože, noktiju i tijela, naša kosa stari uslijed raznih hormonalnih promjena. Možda zvuči iznenađujuće, ali taj process započinje već nakon 30. godine. Loša vijest je da čak i ako nemate sijede i ne vidite znakove starenja na kosi, ona dubinski mijenja strukturu i postaje tanja, lomljiva i beživotna. Dobra vijest je da, bez obzira na starenje, svaki tip kose uz pravu njegu, može zadržati svoj prirodni sjaj i ljepotu. Zato je tu Dove Advanced Hair linija koja, zahvaljujući dragocjenim sastojcima, njeguje, obnavlja i hrani vlasi.

dove advance hair

Svi znaju da botanička ulja i kolagen imaju izniman učinak na kožu, no jednako blagotvorno djeluju na kosu. I dok ulja često koristimo za kožu, a kolagen pijemo radi starenja organizma, otkrili smo kako ovi genijalni sastojci mogu usporiti starenje kose. Mješavina sedam različitih vrsta botaničkih ulja i kolagena je formula kojom ćete starenju reći - stop. Luksuzna botanička ulja su hranjiva, nježna i hrane kosu, a kolagen, dobro poznat po efektu usporavanja starenja, obnavlja vašu kosu koja postaje jača i zdravija. Ova uspješna kombinacija dolazi u Dove Advanced Hair liniji, a ovisno o tome koji tip kose imate, možete pronaći odgovarajuću njegu u jednoj od linija proizvoda: Regenerate Nourishment, Shine Revived, Colour Care Vibrancy i Volume Amplified.

Želite se opet osjećati sigurno i zadovoljno jer je vaša kosa zdrava, bujna i sjajna i pruža vam osjećaj samopouzdanja? Počastite ju odabirom najbolje njege, a proizvodi iz linije Dove Advanced Hair ekskluzivno su dostupni u svim dm trgovinama.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.