U svakoj ženi skriva se diva koja priželjkuje malo drame, barem kada je riječ o make upu. A ništa je tako ne dočarava kao dugačke, voluminozne i uvijene trepavice ispod kojih upućujete jedan od onih, holivudskih, pogleda. Catrice vam ostvaruje želje uz svoju limitiranu kolekciju Lash Obsessed trepavica. Zaboravite dijamante, trepavice su djevojčin najbolji prijatelj! 

catrice lash obsessed

Duge, guste trepavice i dramatičan izgled trepavica – zvuči predobro da bi bilo istinito? S CATRICE Limitiranom kolekcijom Lash Obsessed, snovi o trepavicama uskoro će se ostvariti. Bez obzira na to hoćete li odabrati Lash Addict ili Lash Maniac, pet verzija umjetnih trepavica zajamčeno će stvoriti izražajan izgled očiju. 

catrice lash obsessed

Limitirane Lash Obsessed 3D umjetne trepavice za višekratnu upotrebu s prozirnim mini ljepilom za trepavice dodaju malo drame svakom izgledu. Prirodna dužina trepavica dodaje dubinu, dok pojedinačne duljine trepavica povećavaju volumen. Trepavice sa svjetlucavim naglascima savršene za svaki party stil! Limitirano izdanje umjetnih trepavica stvara intenzivno uvijene, gušće trepavice s 3D efektom za sve ljubiteljice ljepote.

catrice lash obsessed

Ljepilo za trepavice & tuš za oči pravi je svestrani alat za precizno držanje trepavica na mjestu i za precizno fino podešavanje. Ujedinjuje dugotrajno ljepilo za trepavice s intenzivnim crnim tušem za oči i čini nanošenje umjetnih trepavica lakim kao dječja igra zahvaljujući svom finom vrhu. Ljepilo za trepavice se također može koristiti za druge konvencionalne umjetne trepavice.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.