Postignite savršen ten uz novi pametni puder iz Avona. Flawless Match dolazi u čak 20 nijansi i ima zaštitni faktor 20. Smart tehnologija s 3D pigmentima savršeno se prilagođava svakoj koži

avon flawless match darivanje

Tri čitateljice koje na poklon dobivaju svaka svoj novi Avon Flawless Match tekući puder za lice u željenoj nijansi, su:

PETRA TERZIć, ZAGREB

ANTONIJA VUKAŠINA, ZADAR

SILVANA LISSE, GLINA

avon flawless match darivanje

Kada ste u žurbi i nemate dovoljno vremena za šminkanje, nanesite tekuću puder podlogu na lice i pola posla ste završili! Dobar puder ujednačit će ten i sakriti nedostatke, a sačuvati prirodnost lica. Još bolje, uz to će i hidratizirati kožu, a najveći plus je zaštita kože lica od štetnog utjecaja sunca. Lagana tekuća puder podloga hidratizira kožu, štiti od sunca i prilagođava se nijansi tvoga tena. Kako to sve može jedan puder? Može – nova Avonova tekuća puder podloga Flawless Match!

Nova podloga za lice iz Avonove kolekcije sadrži hijaluronsku kiselinu i savršeno se uklapa u svaki ten uz pomoć Smart Match tehnologije s 3D pigmentima. Pigmenti se kombiniraju i prilagođavaju nijansi tvog tena. Široka paleta od čak 20 boja pomoći će vam odabrati pravi ton, nijansu i podtonove te postići prirodni efekt. 

avon flawless match darivanje

I ne samo to, sadrži zaštitni faktor SPF 20, a zahvaljujući hijaluronskoj kiselini pridonijet će hidrataciji i imat ćete ugodan osjećaj na koži cijelo vrijeme dok ga nosite.

avon flawless match darivanje

Nanesite malu količinu pudera na lice prstima ili četkicom i nježnim tapkanjem ga rasporedite. Izbjegnite efekt maske - pažljivo utrljajte puder i oko linije kose, vilice, nosa i vrata! 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.